Rulada cu crema de ciocoata

de maria_claudia in Dulciuri, 23 Oct 2010 | 1863 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ptr. blat:
  • 4 oua,
  • 4 linguri de zahar,
  • 2 linguri de apa,
  • 4 linguri de faina,
  • 1 praf de sare.
Ptr. crema:
  • 2 oua,
  • 1 lingura de cacao,
  • 200gr unt,
  • 200gr de ciocolata cu lapte, 250gr de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de ciocoata:

Se bat albusurile cu sarea si se pune zaharul treptat, apoi apa si galbenusurile, faina amestecand usor de sus in jos. Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu ulei si faina si se introduce in cuptorul incins ptr 35min. Cand blatul este copt se rastoarna peste un prosop umed presarat cu zahar si se ruleaza. Cand s-a racit se umple cu crema pregatita astfel: ouale impreuna cu zaharul si cacaua se pun la foc mic timp de 5-10 min, apoi se ia de pe foc. Se pune ciocolata si se amesteca bn. Cand s-a racit se amesteca cu untul frecat spuma. Rulada se lasa la frigider ptr 2 ore dupa care se imbaraca cu o glazura de ciocolata si alune tocate marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de ciocoata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

adriana_bobu 1

25.10.2010, 18:49

cred ca-i o bunatate....

gugugh 1

26.10.2010, 16:58

e salvata sa o prepar si eu, bine arata

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 08:20

absolut deliciosa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Gogosele cu crema de vanilie