Rulada cu crema de ciocoata

de maria_claudia in Dulciuri, 23 Oct 2010 | 3782 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ptr. blat:
  • 4 oua,
  • 4 linguri de zahar,
  • 2 linguri de apa,
  • 4 linguri de faina,
  • 1 praf de sare.
Ptr. crema:
  • 2 oua,
  • 1 lingura de cacao,
  • 200gr unt,
  • 200gr de ciocolata cu lapte, 250gr de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de ciocoata:

 Se bat albusurile cu sarea si se pune zaharul treptat, apoi apa si galbenusurile, faina amestecand usor de sus in jos. Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu ulei si faina si se introduce in cuptorul incins ptr 35min. Cand blatul este copt se rastoarna peste un prosop umed presarat cu zahar si se ruleaza. Cand s-a racit se umple cu crema pregatita astfel: ouale impreuna cu zaharul si cacaua se pun la foc mic timp de 5-10 min, apoi se ia de pe foc. Se pune ciocolata si se amesteca bn. Cand s-a racit se amesteca cu untul frecat spuma. Rulada se lasa la frigider ptr 2 ore dupa care se imbaraca cu o glazura de ciocolata si alune tocate marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de ciocoata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanași cu dulceață de vișine - Rețeta delicioasă pentru un desert savuros

pe 19.07 la 15:02

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 19.07 la 14:32

Paste cu legume de vara - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 19.07 la 10:23

Salata de paste cu ton, spanac si rosii - Reteta savuroasa si rapida

pe 18.07 la 16:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Petre Roman