Rulada cu crema de ciocolata

de Geanina87 in Dulciuri, 31 Iul 2015 | 3214 vizualizari

 

Aceasta rulada a fost preparata la dorinta uneia dintre surorile mele pt. "Lasatul secului". A iesit o bunatate si a fost apreciata de toata lumea.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri de zahar
  • 1 praf de copt
  • 5 limguri de faina
  • 2,5 linguri de ulei
  • 1 zahar vanilat
  • esenta
  • 2 ciocolate cu lapte si 1 ciocolata amaruie
  • 100 ml frisca lichida indulcita
  • 1 lingurita de unt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de ciocolata:

Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma tare adaugandu-se treptat cate o lingura de zahar si zaharul vanilat. Galbenusurile se mixeaza cu uleiul pe care il turnam putin cate putin. Punem si esenta si apoi turnam amestecul peste albusuri.Omogenizam usor si incorporam cate o lingura de faina pe care am amestecat-o cu praful de copt. Amestecam usor de jos in sus.

Punem compozitia rezultata intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit pana se rumeneste usor pe margini. O dezlipim de pe foaia de copt, o acoperim cu alta foaie de copt si incepem sa rulam cu tot cu hartie. Lasam pana se raceste.  

Rupem ciocolata( cele 2 cu lapte si jumatate din cea amaruie) si o punem impreuna cu frisca pe baie de aburi.Cand se omogenizeaza totul, lasam la rece aproximativ 30 min, dupa care mixam 2 minute.Punem din nou la rece inca 15 min. Desfacem rulada, intindem crema si rulam la loc. Pentru glazura punem cealalta jumatate de ciocolata impreuna cu 1 lg de frisca lichida si untul pe baie de aburi la topit si cu ajutorul unei linguri facem niste dungi pe rulada,

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Zacusca cu bureti
  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici