Rulada cu crema de ciocolata si stafide

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 8 Ian 2011 | 1621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri de faina
  • un cub de unt
  • un praf de copt
  • esenta de vanilie

pt crema:

  • un plic crema ole de ciocolata
  • 400 ml lapte
  • 100 g stafide inmuiate in rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de ciocolata si stafide:

Blatul: se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, se pune zaharul in ploaie, apoi galbenusurile, untul la temperatura camerei, faina amestecata cu un praf de copt.


Se coace in tava tapetata cu hirtie.


pont:pt ca rularea sa fie perfecta se umezeste un prosop si se ruleaza blatul pe el, se lasa o ora dupa care punem crema facuta conform instructiunilor de pe pachet, in care vom adauga stafidele inmuiate in rom.


Rulam usor, dupa care dam la rece pana in momentul servirii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de ciocolata si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MIUTA 1

09.01.2011, 16:18

MotanLaOale 1

10.01.2011, 12:54

Dana Cristea - pusikmea 1

10.01.2011, 13:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza dulce