Rulada cu crema de frisca

de MonaMimi in Prajituri, 20 Dec 2012 | 2668 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri praf de ciocolata calda
  • crema:
  • 200 ml frisca
  • 1 pahar mic iaurt
  • 3 linguri zahar
  • fulgi de ciocolata
  • 1 esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de frisca:

Pentru blat separam albusurile de galbenusuri, mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul si se bat spuma tare. Punem galbenusurile, amestecam usor cu o spatula, apoi punem faina si ciocolata calda. Amestecam usor pana la omogenizare. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem compozitia si dam la cuptor 20 minute, facem testul cu scobitoarea. Cand este gata punem blatul pe un prosop umed, rulam si lasam la racit.


Crema: mixam frisca cu zaharul, adaugam iaurtul si esenta si mixam bine, pana devine o crema consistenta.


Intindem pe blat 1/4 din crema, presaram fulgi de ciocolata, rulam si imbracam rulada in crema ramasa. Punem rulada la frigider 2 ore.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

ANNA_46 1

21.12.2012, 10:51

Delicioasa rulatica

mamaieelena 1

21.12.2012, 23:34

buna rau

Satisfyyourcravings 1

14.01.2013, 10:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de cacao