Rulada cu crema de frisca

de MonaMimi in Prajituri, 20 Dec 2012 | 2498 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri praf de ciocolata calda
  • crema:
  • 200 ml frisca
  • 1 pahar mic iaurt
  • 3 linguri zahar
  • fulgi de ciocolata
  • 1 esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de frisca:

Pentru blat separam albusurile de galbenusuri, mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul si se bat spuma tare. Punem galbenusurile, amestecam usor cu o spatula, apoi punem faina si ciocolata calda. Amestecam usor pana la omogenizare. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem compozitia si dam la cuptor 20 minute, facem testul cu scobitoarea. Cand este gata punem blatul pe un prosop umed, rulam si lasam la racit.

Crema: mixam frisca cu zaharul, adaugam iaurtul si esenta si mixam bine, pana devine o crema consistenta.

Intindem pe blat 1/4 din crema, presaram fulgi de ciocolata, rulam si imbracam rulada in crema ramasa. Punem rulada la frigider 2 ore.

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Rulada cu crema de frisca-0
Rulada cu crema de frisca-1
Rulada cu crema de frisca-2

COMENTARII (26)

ANNA_46

ANNA_46 1

21.12.2012, 10:51

Delicioasa rulatica

mamaieelena

mamaieelena 1

21.12.2012, 23:34

buna rau

Satisfyyourcravings

Satisfyyourcravings 1

14.01.2013, 10:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!