Rulada cu crema de lapte

de lilik in Prajituri, 10 Dec 2010 | 8596 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt biscuite:
  • 3 oua
  • 60 gr zahar
  • 70 gr faina
  • vanilie
  • 1 praf de sare
  • 1 vf de lingurita de praf de copt
  • pt crema:
  • 200 ml lapte
  • 50 gr zahar pudra
  • 20 gr faina
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 250 ml frisca lichida
  • 2-3 bucatele de ciocolata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de lapte:

Prima data facem crema:


Punem laptele pe foc,iar cand incepe sa fiarba il luam de pe foc si adaugam vanilia, zaharul si faina cernute. Punem din nou pe foc si lasam sa fiarba cateva minute pt a se ingrosa,amestecand mereu. Cand crema s-a racit o amestecam cu frisca batuta.


Biscuit:


Batem ouale cu praful de sare si zaharul pana se umfla f bine,apoi punem vanilia,faina si praful de copt. Compozitia obtinuta o punem in tava de la cuptor tapetata cu hartie de copt si o nivelam cu o lingura. Dam la cuptorul preincalzit la 200° timp de 8-10 min. Cand e gata punem biscuitul pe un prosop de bucatarie umed si il rulam, apoi il lasam asa pana se raceste. Dupa ce s-a racit il desfacem si punem crema de lapte pe care o vom intinde pe toata suprafata, apoi il rulam din nou.


La crema ramasa adaugam bucatele de ciocolata topite,amestecam si ornam rulada. Lasam 2-3 ore la rece si servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de lapte" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

lilik 1

11.12.2010, 09:33

mitinita ,ina mamaieelena ,mihaela

lilik 1

11.12.2010, 09:35

nu reusesc sa incarc poza k merge greu netul ,daca ai stii cat de greu incarc poze la retete,asta daca reusesc

Teo 1

11.12.2010, 22:26

parca e imbracat in zapada !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Brownies Cappucino