Rulada cu crema de lapte si ciocolata alba

de sasha in Prajituri, 24 Mai 2013 | 1390 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 3 oua
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri faina
  • 10 linguri apa
  • 1 esenta de vanilie
  • Crema de lapte:
  • 600 ml lapte (100 ml separat)
  • 3 linguri zahar
  • 2 plicuri amidon alimentar
  • 100 g ciocolata alba
  • 170 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • Decor:
  • 25 g ciocolata neagra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de lapte si ciocolata alba:

Blat: Batem spuma ouale cu zaharul, apoi adaugam faina treptat, apa si esenta. Tapetam o tava cu hartie de copt si unt. Dam la cuptor pentru 10-15 minute la 160 de grade.


Crema: Punem laptele pe foc cu ciocolata bucatele. Amestecam continuu pana se dizolva ciocolata. Cu cele 100 ml de lapte puse deoparte dizolvam amidonul amestcat cu zaharul. Cnd laptele da in clocot adaugam amidonul, amestecam cu telul continuu ca sa nu faca cocoloase si-l luam de pe foc.


Untul il frecam cu zaharul pudra apoi il punem in crema obtinuta cand s-a racit.


Cand blatul s-a facut il rasturman peste un prosop ud si-l rulam usor, il lasam sa se raceasca putin. Desfacem blatul, adaugam crema, il rulam din nou si decoram cu ciocolata neagra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de lapte si ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

24.05.2013, 22:36

Cat de buna

sasha 1

24.05.2013, 22:43

loredanaaa 1

25.05.2013, 01:38

as vrea o felie

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu Nutella si mascarpone-reteta nr. 150