Rulada cu dulceata de visine si glazura de ciocolata

de LUK in Prajituri, 22 Feb 2011 | 5522 vizualizari

 

Vazusem multe retete de rulada pe aici..zilele astea am vazut reteta lui Gugugh si am zis sa ma pun pe treaba...aluatul e inspirat de la ea cu mici modificari.Multumesc

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 120gr zahar
  • 115gr faina
  • 1 pliculet de zahar vanilat
  • o lingura de amidon
  • 3 linguri de zahar pudra
  • un borcan cu dulceata de visine
  • 60gr ciocolata(eu am avut cu cereale expandate)
  • 4 linguri de lapte
  • 2 coli hartie de copt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu dulceata de visine si glazura de ciocolata:

Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma.Cand sunt tari se adauga treptat zaharul si zaharul vanilat.Incorporam apoi galbenusurile.Amestecam faina cu amidonul iar apoi o incorporam usor in albusuri amestecand cu o lingura de lemn ,de jos in sus.Coacem in tava in care am pus hartie de copt ,in cuptorul preincalzit la 180 de grade 15-20min pana cand daca introducem o scobitoare in blat,iese curata.


Rasturnam blatul pe hartia de copt pregatita din timp.Il pudram fierbinte cu zaharul pudra si rulam usor.Lasam sa se raceasca asa rulat.Dupa ce s-a racit ,desfasuram rulada,o ungem cu dulceata de visine si apoi rulam usor.


Glazura:se topeste ciocolata rupta bucati mici in lapte.Dupa ce s-a topit complet luam de pe foc.Asteptam sa fie calduta,apoi glazuram rulada.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu dulceata de visine si glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

LUK 1

03.03.2011, 21:49

cu alta ocazie Diana

adry88 1

16.06.2011, 15:28

tare bun

gaby_gabytza 1

16.06.2011, 15:35

superb

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

RETETA RECOMANDATA
Eclere