Rulada cu dulceata de visine si glazura de ciocolata

de LUK in Prajituri, 22 Feb 2011 | 4997 vizualizari

 

Vazusem multe retete de rulada pe aici..zilele astea am vazut reteta lui Gugugh si am zis sa ma pun pe treaba...aluatul e inspirat de la ea cu mici modificari.Multumesc

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 120gr zahar
  • 115gr faina
  • 1 pliculet de zahar vanilat
  • o lingura de amidon
  • 3 linguri de zahar pudra
  • un borcan cu dulceata de visine
  • 60gr ciocolata(eu am avut cu cereale expandate)
  • 4 linguri de lapte
  • 2 coli hartie de copt
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu dulceata de visine si glazura de ciocolata:

Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma.Cand sunt tari se adauga treptat zaharul si zaharul vanilat.Incorporam apoi galbenusurile.Amestecam faina cu amidonul iar apoi o incorporam usor in albusuri amestecand cu o lingura de lemn ,de jos in sus.Coacem in tava in care am pus hartie de copt ,in cuptorul preincalzit la 180 de grade 15-20min pana cand daca introducem o scobitoare in blat,iese curata.


Rasturnam blatul pe hartia de copt pregatita din timp.Il pudram fierbinte cu zaharul pudra si rulam usor.Lasam sa se raceasca asa rulat.Dupa ce s-a racit ,desfasuram rulada,o ungem cu dulceata de visine si apoi rulam usor.


Glazura:se topeste ciocolata rupta bucati mici in lapte.Dupa ce s-a topit complet luam de pe foc.Asteptam sa fie calduta,apoi glazuram rulada.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu dulceata de visine si glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

LUK 1

03.03.2011, 21:49

cu alta ocazie Diana

adry88 1

16.06.2011, 15:28

tare bun

gaby_gabytza 1

16.06.2011, 15:35

superb

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de ciocolata