Rulada cu foi de napolitana,biscuiti si mascarpone

de Constelatialeu in Prajituri, 8 Mai 2013 | 12045 vizualizari

 

Merisor,jur ca doar am tras cu ochiul,n-am copiat,ca eu vreau sa trec clasa.....cu alte cuvinte aveam niste mascarpone si nu stiam ce sa fac cu ea sa nu expire singura si parasita....

 

INGREDIENTE

  • Crema
  • 200 g biscuiti cu cacao glazurati Alka
  • 250 g mascarpone
  • 2 linguri zahar farin (nu pline, rase)
  • 3 linguri dulceata de visine
  • Glazura
  • 300 ml apa
  • 3 linguri zahar
  • 100 g cacao
  • 100 g margarina
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 3 foi de napolitana
  • 36 visine congelate
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu foi de napolitana,biscuiti si mascarpone:

Crema:

Am pus biscuitii in robot si i-am sfaramat bine, am adaugat 2 linguri de zahar farin, branza mascarpone si dulceata si le-am mixat bine, pana a devenit o crema omogena.

Glazura:

Apa cu zaharul, cacaoa pe foc, cand a inceput sa clocoteasca am adaugat ciocolata rupta bucati si am amestecat pana s-a topit, am tras de pe foc si am adaugat si margarina.

Asamblare:

Peste foaia de napolitana am pus glazura, am intins-o bine si am asteptat sa intre in foaie bine, sa se inmoaie, ca sa o pot rula. Am intins un strat de crema si am pus visine, in sir indian, am rulat si apoi am glazurat rulada. Le-am dat la rece, la congelator, cu cat stau mai mult cu atat mai bine, depinde de rabdare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu foi de napolitana,biscuiti si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu nuca de cocos si cacao (de post)