Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Merisor,jur ca doar am tras cu ochiul,n-am copiat,ca eu vreau sa trec clasa.....cu alte cuvinte aveam niste mascarpone si nu stiam ce sa fac cu ea sa nu expire singura si parasita....
Crema:
Am pus biscuitii in robot si i-am sfaramat bine, am adaugat 2 linguri de zahar farin, branza mascarpone si dulceata si le-am mixat bine, pana a devenit o crema omogena.
Glazura:
Apa cu zaharul, cacaoa pe foc, cand a inceput sa clocoteasca am adaugat ciocolata rupta bucati si am amestecat pana s-a topit, am tras de pe foc si am adaugat si margarina.
Asamblare:
Peste foaia de napolitana am pus glazura, am intins-o bine si am asteptat sa intre in foaie bine, sa se inmoaie, ca sa o pot rula. Am intins un strat de crema si am pus visine, in sir indian, am rulat si apoi am glazurat rulada. Le-am dat la rece, la congelator, cu cat stau mai mult cu atat mai bine, depinde de rabdare.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult