Rulada cu foi de napolitana,biscuiti si mascarpone

de Constelatialeu in Prajituri, 8 Mai 2013 | 11318 vizualizari

 

Merisor,jur ca doar am tras cu ochiul,n-am copiat,ca eu vreau sa trec clasa.....cu alte cuvinte aveam niste mascarpone si nu stiam ce sa fac cu ea sa nu expire singura si parasita....

 

INGREDIENTE

  • Crema
  • 200 g biscuiti cu cacao glazurati Alka
  • 250 g mascarpone
  • 2 linguri zahar farin (nu pline, rase)
  • 3 linguri dulceata de visine
  • Glazura
  • 300 ml apa
  • 3 linguri zahar
  • 100 g cacao
  • 100 g margarina
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 3 foi de napolitana
  • 36 visine congelate
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu foi de napolitana,biscuiti si mascarpone:

Crema:

Am pus biscuitii in robot si i-am sfaramat bine, am adaugat 2 linguri de zahar farin, branza mascarpone si dulceata si le-am mixat bine, pana a devenit o crema omogena.

Glazura:

Apa cu zaharul, cacaoa pe foc, cand a inceput sa clocoteasca am adaugat ciocolata rupta bucati si am amestecat pana s-a topit, am tras de pe foc si am adaugat si margarina.

Asamblare:

Peste foaia de napolitana am pus glazura, am intins-o bine si am asteptat sa intre in foaie bine, sa se inmoaie, ca sa o pot rula. Am intins un strat de crema si am pus visine, in sir indian, am rulat si apoi am glazurat rulada. Le-am dat la rece, la congelator, cu cat stau mai mult cu atat mai bine, depinde de rabdare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu foi de napolitana,biscuiti si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

mirela0911 1

08.05.2013, 22:10

delicios!

Rocsi 1

08.05.2013, 23:21

Maine dimineata vin neaparat la o feliuta

Bya Ralu 1

09.05.2013, 14:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de aperitiv rapid cu sunca si cascaval

pe 26.05 la 13:36

Reteta de prajitura cu iaurt si crema de ciocolata

pe 26.05 la 13:20

Reteta de Youvarlakia -supa greceasca nr. 26 din top Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 25.05 la 12:48

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3177 puncte

Rocsi

1100 puncte

oanapl

1018 puncte

gaby_duceag

1012 puncte

Ksenya

1003 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă video