Rulada cu foi de napolitana,biscuiti si mascarpone

de Constelatialeu in Prajituri, 8 Mai 2013 | 6798 vizualizari

 

Merisor,jur ca doar am tras cu ochiul,n-am copiat,ca eu vreau sa trec clasa.....cu alte cuvinte aveam niste mascarpone si nu stiam ce sa fac cu ea sa nu expire singura si parasita....

 

INGREDIENTE

  • Crema
  • 200 g biscuiti cu cacao glazurati Alka
  • 250 g mascarpone
  • 2 linguri zahar farin (nu pline, rase)
  • 3 linguri dulceata de visine
  • Glazura
  • 300 ml apa
  • 3 linguri zahar
  • 100 g cacao
  • 100 g margarina
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 3 foi de napolitana
  • 36 visine congelate
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu foi de napolitana,biscuiti si mascarpone:

Crema:


Am pus biscuitii in robot si i-am sfaramat bine, am adaugat 2 linguri de zahar farin, branza mascarpone si dulceata si le-am mixat bine, pana a devenit o crema omogena.


Glazura:


Apa cu zaharul, cacaoa pe foc, cand a inceput sa clocoteasca am adaugat ciocolata rupta bucati si am amestecat pana s-a topit, am tras de pe foc si am adaugat si margarina.


Asamblare:


Peste foaia de napolitana am pus glazura, am intins-o bine si am asteptat sa intre in foaie bine, sa se inmoaie, ca sa o pot rula. Am intins un strat de crema si am pus visine, in sir indian, am rulat si apoi am glazurat rulada. Le-am dat la rece, la congelator, cu cat stau mai mult cu atat mai bine, depinde de rabdare.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu foi de napolitana,biscuiti si mascarpone" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

mirela0911 1

08.05.2013, 22:10

delicios!

Rocsi 1

08.05.2013, 23:21

Maine dimineata vin neaparat la o feliuta

Bya Ralu 1

09.05.2013, 14:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Iaurt înghețat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveți în casă!

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Desert rulada cu cocos