Rulada cu foi de napolitane

de alen14 in Prajituri, 25 Noi 2012 | 4370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 foi de napolitane
  • 1kg mere
  • 4 plicuri budinca vanilie
  • 2 l lapte
  • esenta de menta
  • 5 pliculete zahar vanilat
  • 200 g zahar
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu foi de napolitane:

Merele se taie bucati si se pun la fiert.

Se face budinca din 2 litri de lapte, 4 plicuri de budinca, 5 pliculete zahar vanilat 200 g zahar se lasa la racit.

Foile de napolitane se inmoaie cu sucul de la merele fierte cu putina esenta de menta.

Se pune budinca si se intinde pe foaie,merele se pun la inceput, si se ruleaza.

Procedam la fel cu toate foile

Se pun in folie de bucatarie si se pun la frigider cateva ore.

P.S. budinca se poate face de casa e mult mai gustoasa. (dar cum sunt studenti care nu prea au timp merge si cu praf de budinca) :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu foi de napolitane" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert rulada perfecta