Inimioare si nasturei cu lamaie si glazura de ciocolata

de brunetica in Prajituri, 12 Noi 2011 | 1427 vizualizari

 

Delicioase, delicioase, delicioase :)

 

INGREDIENTE

  • Aluatul
  • 500g. faina
  • 200 g. zahar pudra
  • 250 g. margarina
  • 1 ou
  • 1 plic praf copt
  • coaja si zeama de la 3 lamai 
  • Glazura
  • 200 g. zahar 
  • 3 linguri cacao
  • 4 linguri lapte
  • 50 g. unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare si nasturei cu lamaie si glazura de ciocolata:



  • Amestecam ingredientele si framantam un aluat potrivit de tare.

  • Intindem o foaie pe masa si decupam modelele cu formele.

  • Le asezam pe o tava tapetata cu foaie de copt.

  • Le coacem in cuptorul incalzit la foc potrivit.

  • Glazura: punem toate ingedientele intr-o craticioara la foc mic, amestecand continuu pana se ingroasa compozitia.

  • Ornam inimioarele cu ciocolata calda.


 

TIPS-URI

1

Margarina nu o topim , trebuie sa fie moale la temperatura camerei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare si nasturei cu lamaie si glazura de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

gaby_gabytza 1

12.11.2011, 19:42

ce pofta mie

MotanLaOale 1

12.11.2011, 20:03

bune bune

brunetica 1

12.11.2011, 21:23

merci Rocsi , multumesc Bunica pentru cuvintele frumoase , multumesc Danakarin , multumesc Monike , Indrazneste Antici_gabytza , merci MotanlaOale adevarat ca sant bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Amandine