Rulada cu frisca si piersica

de stoi_mimi in Prajituri, 21 Oct 2010 | 4822 vizualizari

 

vazind reteta de rulada cu crenma caramel , si nu numai m-am gindit intr-o seara sa fac si eu si iata ce a iesit

 

INGREDIENTE

  • ptr blat :
  • 5 oua
  • 5ls zahar
  • 5ls faina
  • 2ls ulei
  • 1 zahar vanilat si esenta vanilie
  • ptr umplutura  :
  • 1/ l frisca lichida 
  •  2 piersici
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu frisca si piersica:

blatul :se separa albusul de galbenus , albusul se bate spuma cu 1 praf de sare , apoi se adauga 2 linguri de zahar si se mixeaza in continuare. galbenusul se freaca cu uleiul si 3 lg de zahar , zaharul vanilat si esenta , se adauga albusul peste galbenusuri si se omogenizeaza usor dupa care punem   faina  cernuta  si se amesteca usor de sus in jos ptr a nu scoate aerul din albus. se ia  o tava de aragaz, se pune hirtie de copt dupa care ungem hirtia cu unt si tapetam cu faina si turnam compozitia ptr blat si o punem la copt ptr 10 min. apoi udam un prosop de bucatarie pe care se pune blatul si il rulam usor cu prosopul  si il lasam sa se raceasca .

ptr umplutura eu am folosit frisca si  piersica cubulete iar ptr decor ceva trandafiri din pasta de zahar

se mixeaza frisca bine ,se taie piersica cubulete si se amesteca cu 1/3 frisca , restul o pastram ptr decor  

TIPS-URI

1

ls =lingura de supa obisnuita

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu frisca si piersica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Laly 1

21.10.2010, 21:52

Lasa Mimi,eu pap asa cum arata

nadina73 1

05.11.2010, 01:12

super bine arta si gustu cred ca a fost minunat5f

elena1988 1

02.02.2011, 17:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura Sfintiilor Constantin si Elena

ieri la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

 Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

Papanasi cu branza si cocos

pe 19.05 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

3564 puncte

Constelatialeu

1651 puncte

dantes

1646 puncte

Bya Ralu

1303 puncte

mirela0911

1250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Egipteana