Rulada cu frisca si piersica

de stoi_mimi in Prajituri, 21 Oct 2010 | 3122 vizualizari

 

vazind reteta de rulada cu crenma caramel , si nu numai m-am gindit intr-o seara sa fac si eu si iata ce a iesit

 

INGREDIENTE

  • ptr blat :
  • 5 oua
  • 5ls zahar
  • 5ls faina
  • 2ls ulei
  • 1 zahar vanilat si esenta vanilie
  • ptr umplutura  :
  • 1/ l frisca lichida 
  •  2 piersici
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu frisca si piersica:

blatul :se separa albusul de galbenus , albusul se bate spuma cu 1 praf de sare , apoi se adauga 2 linguri de zahar si se mixeaza in continuare. galbenusul se freaca cu uleiul si 3 lg de zahar , zaharul vanilat si esenta , se adauga albusul peste galbenusuri si se omogenizeaza usor dupa care punem faina cernuta si se amesteca usor de sus in jos ptr a nu scoate aerul din albus. se ia o tava de aragaz, se pune hirtie de copt dupa care ungem hirtia cu unt si tapetam cu faina si turnam compozitia ptr blat si o punem la copt ptr 10 min. apoi udam un prosop de bucatarie pe care se pune blatul si il rulam usor cu prosopul si il lasam sa se raceasca .


ptr umplutura eu am folosit frisca si piersica cubulete iar ptr decor ceva trandafiri din pasta de zahar


se mixeaza frisca bine ,se taie piersica cubulete si se amesteca cu 1/3 frisca , restul o pastram ptr decor

 

TIPS-URI

1

ls =lingura de supa obisnuita

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu frisca si piersica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Laly 1

21.10.2010, 21:52

Lasa Mimi,eu pap asa cum arata

nadina73 1

05.11.2010, 01:12

super bine arta si gustu cred ca a fost minunat5f

elena1988 1

02.02.2011, 17:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de ciocolata