Rulada cu gem de prune si nuca

de Oana in Prajituri, 21 Noi 2011 | 10128 vizualizari

 

Reteta By Bitza, delicioasa!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un strop de vanilie
  • un borcan dulceata de prune
  • o cana cu miez de nuca
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu gem de prune si nuca:

Ouale se mixeaza cu zaharul si vanilia pana isi dubleaza volumul, apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt, putin cate putin, pana se incorporeaza. Se tapeteaza o tava cu folie de copt, se unge cu putin ulei si se rastoarna compozitia. Se pune tava in cuptorul incalzit, la foc mediu, pana se rumeneste usor. Se rastoarna foaia de rulada pe un prosop umed si tapetat cu zahar, se ruleaza usor si se lasa la racit. Se desface apoi foaia, se unge cu gemul de prune si se presara nuca macinata. Se ruleaza usor, ajutandu-ne de prosop, se infasoara rulada in folie de plastic si se lasa la rece jumatate de ora. Se pudreaza apoi cu zahar si se taie felii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu gem de prune si nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

roxanabucataras 1

24.11.2011, 08:10

super

MIUTA 1

24.11.2011, 23:36

Andreea Caroline 1

28.11.2011, 15:38

am sa incerc si eu azi...sper sa fie la fel de reusita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de cocos