Rulada cu masline

de corina241 in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2011 | 10670 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blatul de rulada:
  • 5 oua
  • 70g faina
  • 20g amidon alimentar
  • 100g maioneza
  • 75g unt
  • sare
  • piper
  • masline negre rondele
  • patrunjel verde
  • Pentru umplutura:
  • 450g crema de branza Almette cu smantana
  • 150 g sunca presata
  • 1 ardei colcorat(rosu,verde sau galben)
  • sare si piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu masline:

Blatul: Spargem 5 oua intr-un castron si mixam foarte bine, pana obtinem o spuma, in care adaugam untul, maioneza si condimentam cu sare si piper mixand din nou pana ce toate ingredientele se inglobeaza complet. In compozitia rezultata adaugam faina, amidonul si incepem sa mixam din nou, astfel obtinem compozitia finala. Tapetam tava (eu am folosit-o pe cea a cuptorului) si turnam compozitia niveland usor cu o spatula. Pe toata suprafata compozitiei punem randuri de masline si ici colo cuiburi de patrunjel proaspat tocat marunt.. Introducem tava la cuptor(incins la 180 grade) si-l lasam 10 minute.


In timp ce se coace blatul, luam un prosop si-l umezim putin. Dupa ce blatul s-a copt, il scoatem din cuptor, foarte rapid punem deasupra tavii un tocator mare de lemn, intoarcem tava si scoatem blatul pe tocator, apoi,fara sa-l rupem il infasuram strans in prosop, lasandu-l asa pana se raceste complet.


Pregatim umplutura astfel: intr-un bol punem crema de branza, adaugam ardeiul gras tocat marunt, sunculita in cubulete, condimentam cu sare si piper, apoi amestecam totul pana obtinem o compozitie omogena.


Cand s-a racit complet intindem o foaie de ceolofan, punem blatul, intindem compozitia si rulam cu grija. Lasam la rece cateva ore si servim cu placere!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

corina241 1

01.12.2011, 15:52

primiti amandoua

mirela0911 1

01.12.2011, 17:25

ce bunatate ai facut

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 17:29

cred ca este tare buna rulada

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci brune cu gouda si unt cu ierburi aromate