Rulada cu masline

de corina241 in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2011 | 11840 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blatul de rulada:
  • 5 oua
  • 70g faina
  • 20g amidon alimentar
  • 100g maioneza
  • 75g unt
  • sare
  • piper
  • masline negre rondele
  • patrunjel verde
  • Pentru umplutura:
  • 450g crema de branza Almette cu smantana
  • 150 g sunca presata
  • 1 ardei colcorat(rosu,verde sau galben)
  • sare si piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu masline:

Blatul: Spargem 5 oua intr-un castron si mixam foarte bine, pana obtinem o spuma, in care adaugam untul, maioneza si condimentam cu sare si piper mixand din nou pana ce toate ingredientele se inglobeaza complet. In compozitia rezultata adaugam faina, amidonul si incepem sa mixam din nou, astfel obtinem compozitia finala. Tapetam tava (eu am folosit-o pe cea a cuptorului) si turnam compozitia niveland usor cu o spatula. Pe toata suprafata compozitiei punem randuri de masline si ici colo cuiburi de patrunjel proaspat tocat marunt.. Introducem tava la cuptor(incins la 180 grade) si-l lasam 10 minute.


In timp ce se coace blatul, luam un prosop si-l umezim putin. Dupa ce blatul s-a copt, il scoatem din cuptor, foarte rapid punem deasupra tavii un tocator mare de lemn, intoarcem tava si scoatem blatul pe tocator, apoi,fara sa-l rupem il infasuram strans in prosop, lasandu-l asa pana se raceste complet.


Pregatim umplutura astfel: intr-un bol punem crema de branza, adaugam ardeiul gras tocat marunt, sunculita in cubulete, condimentam cu sare si piper, apoi amestecam totul pana obtinem o compozitie omogena.


Cand s-a racit complet intindem o foaie de ceolofan, punem blatul, intindem compozitia si rulam cu grija. Lasam la rece cateva ore si servim cu placere!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

corina241 1

01.12.2011, 15:52

primiti amandoua

mirela0911 1

01.12.2011, 17:25

ce bunatate ai facut

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 17:29

cred ca este tare buna rulada

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

MotanLaOale

11390 puncte

RODIMUR

5340 puncte

mirela0911

5180 puncte

Rocsi

4900 puncte

Constelatialeu

4200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Albinita
  • 09

    MA

  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

RETETA RECOMANDATA
Briose-omleta cu cartofi nature