Rulada cu mere si budinca de vanilie

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 15 Mai 2015 | 3656 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • Umplutura:
  • 6 mere scortisoara
  • 4 linguri zahar un plic budinca vanilie
  • 400 ml lapte
  • 2 linguri zahar
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu mere si budinca de vanilie:

Mai intai dam merele pe razatoare si le calim cu zaharul si scortisoara pana nu mai sunt zemoase.

Facem budinca din praful din plic 400 ml lapte si 2 linguri de zahar conform indicatiilor de pe plic.

Batem spuma cele 4 albusuri cu un praf de sare, adaugam zaharul si batem pana se topeste. Adaugam galbenusurile si faina amestacand usor.  Turnam copozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt si introducem in cuptorul preincalzit. Coacem cca 20 minute.

Scoatem blatul pe un prosop umed si rulam. Lasam cateva minute, apoi intindem blatul si punem alternativ un rand de mere unul de budinca, apoi rulam.

Servim rulada pudrata cu zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu mere si budinca de vanilie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tarta Tatin(de post)