Prajitura cu mere si nucsoara

de -Miti- in Prajituri, 6 Dec 2012 | 1877 vizualizari

 

Cand mergem in vizita la bunica,tare ne mai bucuram daca ne-a pregatit prajitura asta. Este pufoasa si aromata,noi am adaugat mere uscate,iar cu urmatoarea ocazie cred ca vom include si nucile in reteta.

Despre forma de chec v-am mai povestit noi,suntem foarte incantate ca este atat de usor de folosit,chiar si pentru manutele noastre si ca nu se lipeste nimic de ea.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dRZrBdhRRik

 

INGREDIENTE

  • 150 gr de faina
  • 150 gr de zahar
  • 3 mere
  • un pumn de mere uscate
  • 3 oua
  • 1 plic praf de copt Dr Oetker
  • 1/4 lingurita de nucsoara Kotanyi
  • putin unt si pesmet pentru tava
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mere si nucsoara:

Tapetam tava cu unt si pesmet. Taiem merele in cubulete si le adaugam in tava,presaram si cateva chips-uri de mere.


Ouale le batem cu zaharul,apoi adaugam faina,praful de copt si nucsoara.


Turnam compozitia in tava si adaugam restul de mere uscate.


Introducem tava in cuptorul preincalzit si coacem prajitura cam 25-30 de minute la foc mediu.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mere si nucsoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

adry88 1

06.12.2012, 20:47

yammy!

RuxyRux 1

06.12.2012, 21:49

Un deliciu de prajitura!

Sim0na 1

07.12.2012, 14:36

tare buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere