Rulada cu piersici

de Dana_Retetegg in Prajituri, 23 Noi 2010 | 3835 vizualizari

 

Rulada cu piersici este foarte potrivita cand ai invitati la masa. Se pregateste repede si usor.

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 7 linguri zahar
  • 7 linguri faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja de la o lamaie
  • 1 praf de sare
  • hartie pentru copt
  • 1/2 borcan gem de piersici
  • 3-4 piersici din compot
  • zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu piersici:

Am separat albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le-am frecat cu zahar pana s-a topit zaharul. Am adaugat coaja de lamaie si faina.
Separat am batut spuma albusurile cu praful de sare. Consistenta albusurilor trebuie sa fie asemanatoare cu a spumei de frisca. Am amestecat apoi albusurile cu galbenusurile si faina.

Cand s-a omogenizat compozitia am adaugat-o in tava pe hartia de copt. Am lasat 10 minute in cuptor la foc potrivit.

Cand am scos blatul din cuptor l-am desprins usor de hartia de copt si l-am rasturnat pe un prosop umed.

Am pus pe foaia de rulada gem de piersici si am rulat cu ajutorul prosopului.

Am decorat cu zahar pudra si bucati de piersici si am lasat rulada o ora in frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu bilute de branza si cocos