Rulada cu piersici

de Dana_Retetegg in Prajituri, 23 Noi 2010 | 1736 vizualizari

 

Rulada cu piersici este foarte potrivita cand ai invitati la masa. Se pregateste repede si usor.

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 7 linguri zahar
  • 7 linguri faina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja de la o lamaie
  • 1 praf de sare
  • hartie pentru copt
  • 1/2 borcan gem de piersici
  • 3-4 piersici din compot
  • zahar pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu piersici:

Am separat albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le-am frecat cu zahar pana s-a topit zaharul. Am adaugat coaja de lamaie si faina.
Separat am batut spuma albusurile cu praful de sare. Consistenta albusurilor trebuie sa fie asemanatoare cu a spumei de frisca. Am amestecat apoi albusurile cu galbenusurile si faina.

Cand s-a omogenizat compozitia am adaugat-o in tava pe hartia de copt. Am lasat 10 minute in cuptor la foc potrivit.

Cand am scos blatul din cuptor l-am desprins usor de hartia de copt si l-am rasturnat pe un prosop umed.

Am pus pe foaia de rulada gem de piersici si am rulat cu ajutorul prosopului.

Am decorat cu zahar pudra si bucati de piersici si am lasat rulada o ora in frigider.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Rulada cu piersici-0
Rulada cu piersici-1
Rulada cu piersici-2

COMENTARII (18)

MIUTA

MIUTA 1

24.11.2010, 10:20

nadina73

nadina73 1

25.11.2010, 00:13

ce bine arata

elena1988

elena1988 1

11.01.2011, 10:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!