Rulada cu somon afumat

de RoXx in Somon, 20 Noi 2015 | 1533 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 120 gr. faina
  • 180 ml. lapte
  • 8 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • unt
  • 150 gr. crema de branza
  • 200 gr. somon afumat
  • 2 inguri suc de lamaie
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu somon afumat:

Se pregatesc clatitele in felul urmator : Se amesteca ouale cu faina,se adauga laptele,2 linguri de ulei de masline si un praf de sare.Se lasa la odihnit cel putin o ora. Eu le-am lasat 1 ora si jumatate. Se pune pe foc o tigaie mare si cand e incinsa se pune un cubulet de unt cat sa acopere fundul tigaii apoi se pune un polonic din aluat.Se coc astfel toate pana ce se rumenesc pe o parte si pe alta. Ies cam 5 si ce ramane se pot folosi la micul dejun. Se lasa sa se raceasca bine. Cand sunt suficient de reci,se intinde in 2 straturi folie alimentara cam 40 cm lungime si se pun 2 clatite pe ea , trecand putin una peste alta. Se pune crema de branza peste clatite,somonul feliat,se asezoneaza si se ruleaza cu ajutorul foliei . Se lasa la frigider cateva ore,eu am lasat peste noapte. Se taie si se serveste alaturi de un sos facut din sucul de lamaie,uleiul de masline ramas,sare si piper. Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

mirela0911 1

22.11.2015, 15:46

Ce bine arata!

Catalina L 1

22.11.2015, 15:48

ce buna este

RoXx 1

23.11.2015, 11:05

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulada cu crema de ness si visine

de Rocsi 9

ieri la 19:30

Pastă de ardei kapia copți și fasole boabe

de RODIMUR 5

ieri la 16:31

 Tortellini cu sunca si sos cremos

pe 18.01 la 18:46

RETETA RECOMANDATA
Rulada de cascaval cu somon afumat