Rulada cu spanac

de angyb in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2013 | 1811 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g spanac
  • 4 oua
  • 100 g faina alba
  • 100 ml lapte
  • sare ,piper
  • 10 felii de cascaval afumat
  • 10 felii prosciutto cotto
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu spanac:

Oparim spanacul in apa cu sare ,Il scurgem de apa iar dupa ce s-a racit il taiem marunt.


Separam albusurile de galbenusuri,


Peste galbenusuri adaugam faina ,laptele ,spancul ,condimentam cu sare si piper si le amestecam bine.


Peste amestecul obtinut adaugam albusurile batute spuma cu un pic de sare.


Compozitia obtinuta o turnam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit aproximativ 45 de minute.


O scoatem de la cuptor si o rasturnam peste o foaie de copt si intindem deasupra feliile de cascaval si cele de prosciutto .Rulam totul cu ajutorul hartiei de copt si lasam sa se raceasca .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

adry88 1

10.01.2013, 11:38

tare bine arata

oO_ acnA _Oo 1

23.01.2013, 16:53

arata super bine

Bya Ralu 1

19.02.2013, 23:12

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinte umplute