Rulada cu spanac, sunca si cascaval

de epurasha2bb in Pui, 12 Ian 2011 | 3630 vizualizari

 

e una din cele 2 rulade facute de Revelion, s-a mancat rapid si arata bine pe platouri

 

INGREDIENTE

  • 3-4 piepti de pui daca sunt mici sau 2 daca sunt mari;
  • sunca ardeleneasca crus uscata din cea fara grasime, doar carne si feliata subtire, se gaseste la supermarkteuri, eu am gasit la kaufland si e si ieftina.
  • cascaval cam 100 g
  • 250 g spanac congelat 
  • 1 cepa mica ,
  • 1 graunte de usturoi
  • ulei
  • sare piper

 

Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu spanac, sunca si cascaval:

Spanacul decongelat se scurge si se face piure cu putina ceapa calita si un graunte de usturoi, sare si piper.Se foloseste apoi la umplut rulada.


Pieptul de pui se bate sa se intinda si se da cu sare si piper, se aseaza apoi piureul de spanac, cascavalul ras si feliiile de sunca ardeleneasca. Apoi se inchide rulada de pui si se inveleste in felii lungi si subtiri de sunca ardeleneasca.Se inveleste in folie de aluminiu si se introduce la cuptor unde se lasa sa se rumeneasaca aproximativ 35 de minute.Mai lasati si mai mult daca nu e rumenita, in functie de cuptorul fiecaruia.


Se serveste rece, feliata rondele .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac, sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

epurasha2bb 1

13.01.2011, 09:07

mersi gaby!

MIUTA 1

13.01.2011, 14:22

Arata foarte bine si cred ca e delicioasa,felicitari

epurasha2bb 1

14.01.2011, 13:42

multumesc Miuta! a fost super si m-am bucurat ca au papat si copiii spanac!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu