Rulada cu spanac, sunca si cascaval

de epurasha2bb in Pui, 12 Ian 2011 | 3476 vizualizari

 

e una din cele 2 rulade facute de Revelion, s-a mancat rapid si arata bine pe platouri

 

INGREDIENTE

  • 3-4 piepti de pui daca sunt mici sau 2 daca sunt mari;
  • sunca ardeleneasca crus uscata din cea fara grasime, doar carne si feliata subtire, se gaseste la supermarkteuri, eu am gasit la kaufland si e si ieftina.
  • cascaval cam 100 g
  • 250 g spanac congelat 
  • 1 cepa mica ,
  • 1 graunte de usturoi
  • ulei
  • sare piper

 

Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu spanac, sunca si cascaval:

Spanacul decongelat se scurge si se face piure cu putina ceapa calita si un graunte de usturoi, sare si piper.Se foloseste apoi la umplut rulada.


Pieptul de pui se bate sa se intinda si se da cu sare si piper, se aseaza apoi piureul de spanac, cascavalul ras si feliiile de sunca ardeleneasca. Apoi se inchide rulada de pui si se inveleste in felii lungi si subtiri de sunca ardeleneasca.Se inveleste in folie de aluminiu si se introduce la cuptor unde se lasa sa se rumeneasaca aproximativ 35 de minute.Mai lasati si mai mult daca nu e rumenita, in functie de cuptorul fiecaruia.


Se serveste rece, feliata rondele .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spanac, sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

epurasha2bb 1

13.01.2011, 09:07

mersi gaby!

MIUTA 1

13.01.2011, 14:22

Arata foarte bine si cred ca e delicioasa,felicitari

epurasha2bb 1

14.01.2011, 13:42

multumesc Miuta! a fost super si m-am bucurat ca au papat si copiii spanac!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Galette cu piept de pui si ciuperci scaldate in sos de capere cu smantana si iaurt