Rulada cu spuma de ciocolata alba

de gugugh in Dulciuri, 21 Feb 2011 | 3528 vizualizari

 

o reteta usoara, rafinata si sigur o incantare pt cei ce o vor degusta

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 4 oua
  • 1 galbenus
  • 100 gr zahar
  • 1 lingura amidon
  • 4 linguri varf cu faina
  • pt varianta cu blat cu cacao folosim :
  • 4 linguri cu apa fierbinte
  • 2 linguri cu cacao
  • umplutura:
  • 100 ml frisca lichida
  • 170 gr ciocolata alba (eu folosesc primola 2 bucati)
  • 1 cutie mica de pasta de branza Philadelphia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu spuma de ciocolata alba:

Aluat: albusurile batute spuma tare cu zaharul , adaugam galbenusurile pe rand si mixam bine. faina o amestecam cu amidonul si le cernem deasupra. amestecam cu o spatula usor de sus in jos . daca facem varianta cu cacao amestecam cacaoa cu apa fierbinte si punem peste compozitia de albusuri. punem compozitia in tava de aragaz in care am pus hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit. lasam cam 15-20 min pana trece testul scobitorii.apoi pe o alta hartie de copt sau un prosop usor umed punem foaia de rulada fierbinte , tapetam repede cu zahar pudra si rulam usor sa nu se rupa. lasam asa pana se raceste apoi desfacem si punem crema dupa care rulam din nou. si dam la rece.


Umplutura: in frisca lichida rupem ciocolata bucati si punem pe foc mic sa se topeasca , amestecam continuu.


pasta de branza o frecam cu 2 linguri zahar pudra si apoi punem cate putin din ciocolata topita si omogenizam. dam la rece vreo 15-30 min.


si ca ornament putem topi ciocolata si spritam deasupra, sau simplu pudram cu zahar

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spuma de ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

MIUTA 1

21.02.2011, 22:49

Imi placeeeeeeee am trecut-o la favorite

mirela0911 1

21.02.2011, 22:51

adry88 1

16.06.2011, 15:43

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Betivul