Rulada cu spuma de ciocolata alba

de gugugh in Dulciuri, 21 Feb 2011 | 4075 vizualizari

 

o reteta usoara, rafinata si sigur o incantare pt cei ce o vor degusta

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 4 oua
  • 1 galbenus
  • 100 gr zahar
  • 1 lingura amidon
  • 4 linguri varf cu faina
  • pt varianta cu blat cu cacao folosim :
  • 4 linguri cu apa fierbinte
  • 2 linguri cu cacao
  • umplutura:
  • 100 ml frisca lichida
  • 170 gr ciocolata alba (eu folosesc primola 2 bucati)
  • 1 cutie mica de pasta de branza Philadelphia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu spuma de ciocolata alba:

Aluat: albusurile batute spuma tare cu zaharul , adaugam galbenusurile pe rand si mixam bine. faina o amestecam cu amidonul si le cernem deasupra. amestecam cu o spatula usor de sus in jos . daca facem varianta cu cacao amestecam cacaoa cu apa fierbinte si punem peste compozitia de albusuri. punem compozitia in tava de aragaz in care am pus hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit. lasam cam 15-20 min pana trece testul scobitorii.apoi pe o alta hartie de copt sau un prosop usor umed punem foaia de rulada fierbinte , tapetam repede cu zahar pudra si rulam usor sa nu se rupa. lasam asa pana se raceste apoi desfacem si punem crema dupa care rulam din nou. si dam la rece.


Umplutura: in frisca lichida rupem ciocolata bucati si punem pe foc mic sa se topeasca , amestecam continuu.


pasta de branza o frecam cu 2 linguri zahar pudra si apoi punem cate putin din ciocolata topita si omogenizam. dam la rece vreo 15-30 min.


si ca ornament putem topi ciocolata si spritam deasupra, sau simplu pudram cu zahar

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu spuma de ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

MIUTA 1

21.02.2011, 22:49

Imi placeeeeeeee am trecut-o la favorite

mirela0911 1

21.02.2011, 22:51

adry88 1

16.06.2011, 15:43

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de casa
  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chocolate Cheesecake