Rulada cu zmeura

de Alinutza80 in Prajituri, 2 Iul 2013 | 965 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 5 oua
  • 100 g zahar
  • 100 g faina
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 2-3 linguri cacao

Pentru umplutura:

  • 500 g frisca lichida
  • Pentru decor:
  • ciocolata neagra
  • zmeura
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu zmeura:

Se prepara intai rulada pentru care se freaca patru galbenuşuri cu cele doua tipuri de zahar. Dupa ce s-a obtinut un amestec cremos se pune un ou întreg şi se amesteca. Apoi se pune cacaua.

Se adauga faina puţin câte puţin, apoi cele patru albusuri batute spuma. Se amesteca uşor. In tava aragazului se pune o foaie de hartie de copt, se toarna amestecul, apoi se da la cuptor pentru 10 minute. Se scoate pe un servet de bucatarie umezit şi se ruleaza în el. Se lasa asa sa se raceasca.

Frisca se bate cu mixerul.


Se deruleaza usor blatul si se umple cu frisca si fructe, se ruleaza inapoi si se imbraca cu frisca. Se decoreaza cu fructe şi ciocolata.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

gaby_duceag 1

02.07.2013, 20:34

deci se poate)))))

Alinutza80 1

02.07.2013, 21:06

Rocsi 1

02.07.2013, 21:27

Tare bunaaaa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gem de zmeura fara samburi