Rulada cu zmeura

de Alinutza80 in Prajituri, 2 Iul 2013 | 2742 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 5 oua
  • 100 g zahar
  • 100 g faina
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 2-3 linguri cacao

Pentru umplutura:

  • 500 g frisca lichida
  • Pentru decor:
  • ciocolata neagra
  • zmeura
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu zmeura:

Se prepara intai rulada pentru care se freaca patru galbenuşuri cu cele doua tipuri de zahar. Dupa ce s-a obtinut un amestec cremos se pune un ou întreg şi se amesteca. Apoi se pune cacaua.
Se adauga faina puţin câte puţin, apoi cele patru albusuri batute spuma. Se amesteca uşor. In tava aragazului se pune o foaie de hartie de copt, se toarna amestecul, apoi se da la cuptor pentru 10 minute. Se scoate pe un servet de bucatarie umezit şi se ruleaza în el. Se lasa asa sa se raceasca.
Frisca se bate cu mixerul.

Se deruleaza usor blatul si se umple cu frisca si fructe, se ruleaza inapoi si se imbraca cu frisca. Se decoreaza cu fructe şi ciocolata.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 20:22

Desert banana coffee brownie

pe 26.10 la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

pe 26.10 la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

pe 26.10 la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Ruladă cu cremă de zmeură