Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata

de Bia27 in Prajituri, 17 Mar 2013 | 1629 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Papanasii i-am incercat in diverse combinatii,numai cu ciocolata nu.Asa ca,de data asta i-am experimentat si astfel,rezultatul?deliciosi!!:)

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor

  • 500 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 130 g gris
  • 200 g pesmet
  • ciocolata Fineti sau Nuttela
  • 3 linguri zahar + 4 linguri zahar
  • 2 pliculete zahar vanilinat
  • coaja rasa de lamaie
  • 1 lingurita unt
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata:

Reteta de preparare a papanasilor



Amestecam branza de vaci cu grisul ,3 linguri de zahar,zaharul vanilinat si coaja rasa de lamaie,adaugand apoi ouale,pe rand si amestecand bine dupa fiecare.Lasam amestecul sa se odihneasca 10 minute.Intre timp punem o oala cu apa pe foc,iar cand fierbe adaugam un praf de sare.Formam mingiutele de branzica si le adaugam in apa care fierbe,cand acestea s-au ridicat la suprafata ,le scoatem cu spumiera.


Cat fierb papanasii pregatim si pesmetul.Punem intr-o tigaie lingurita de unt si adaugam pesmetul,il calim putin ,dupa care il tragem deoparte si pune cele 4 linguri de zahar.Dam papanasii calzi prin amestecul de pesmet,topim cateva linguri de ciocolata la microunde si turnam peste papanasii calzi.Un deliciu,pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

Daca branzica de vaci este mai grunjoasa,atunci o sfaramitam bine cu furculita.

2

Daca branzica este mai moale,atunci este suficient un ou.La fel mai adaugam si putin gris pt a-i face mai consistenti si a-i putea modela.

3

Pentru un plus de aroma,se poate adauga putina esenta de rom in apa in care ii fierbem.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Zamfira 1

17.03.2013, 19:22

Bia27 1

17.03.2013, 20:54

merita incercati,e bestiala combinatia branza de vaci-cioco !!
multumim de aprecieri

mamaieelena 1

18.03.2013, 16:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor