Rulada de biscuiti cu crema de cocos

de stratulatgeorgiana in Prajituri, 1 Feb 2014 | 14656 vizualizari

 

Acum exersez retetele de pe Bucataras.ro

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 500 gr biscuiti,
  • 3 linguri cacao,
  • 2 cani de lapte,
  • 1 lingura zahar pudra
  • 1 fiola rom
  • Crema:
  • 1 pachet unt
  • 200 gr fulgi de cocos,
  • 3 plicuri zahar vanilat,
  • 200 gr zahat pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de biscuiti cu crema de cocos:

Se macina la robot biscuitii, apoi se adauga cacao, esenta de rom, zahar si se inmoaie cu lapte pana devine ca o coca sa o putem intinde. Astfel compozitia optinuta se aseaza intre 2 folii alimentare si se ruleaza.

Intre timp se face crema amestecand spuma untul cu zaharul si vanilia apoi se adauga si fulgii de cocos. Peste blatul intins se aseaza crema si apoi se ruleaza cat mai strans si frumos posibil. Se lasa la frigider cel putin 4-6 ore.

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de biscuiti cu crema de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Merisor 1

01.02.2014, 16:52

Buna!

Micutza Luana 1

01.02.2014, 17:28

Rocsi 1

01.02.2014, 20:16

Este o rulada foarte buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada Moni