Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
1. Amestecam sarea cu zaharul si cu boiaua de ardei si ungem muschiul cu acest amestec. Il punem intr-un vas si-l dam la frigider pentru o zi.
2. A doua zi acoperim muschiul cu vin alb, punem o folie alimentara si il bagam din nou la frigider pentru 5-7 zile.
3. Scoatem muschiul din vin, il uscam cu un servet de hartie, il taiem astfel incat sa obtinem o suprafata cat mai mare.
4. Punem carnea intre doua folii alimentare si o batem foarte bine cu un ciocan pentru snitele.
5. Taiem morcovul fasii, pe care le oparim 5 minute.
6. Cascavalul il amestecam cu ierburile de Provence, sare si piper.
7. Intindem 1/3 din cantitatea de cascaval pe carnea batuta.
8. Punem fasiile de morcov.
9. Batem oul si incorporam in el mazarea bine scursa, quinoa si 1/3 din cascavalul razuit apoi punem totul peste fasiile de morcov, iar desasupra punem cascavalul ramas.
10. Rulam cu grija carnea, o legam bine, apoi o invelim in cetina de brad si o legam din nou.
11. Punem rulada intr-o tava, pe un gratar. Punem apa in tava, dar sa fie sub nivelul gratarului, si o acoperim cu folie de aluminiu.
12. Introducem in cuptorul preincalzit la 190ᵒC pentru o ora, o ora si 10 min.
13. Scoatem din cuptor, lasam la racit complet, scoatem cetina si apoi bagam rulada in frigider pana in momentul servirii.
S-aveti pofta!
1
Colectati cetina de brad dintr-un loc lipsit de poluare si spalati-o extrem de bine inainte de utilizare.
2
Puteti sa o afumati daca aveti aceasta posibilitate.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult