Ruladă de carne tocată

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2013 | 7192 vizualizari

 

Imi era poftă de chiftele,dar parcă n-as fi vrut chiar chiftele.De aceea am folosit compoziţia de chiftele pentru această ruladă.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc tocata
  • 2 cartofi
  • 2 oua crude
  • 3 oua fierte
  • Un morcov
  • 2 fire carnaciori oltenesti
  • Spanac
  • 4 linguri pesmet
  • Patrunjel verde
  • Usturoi
  • Sare,piper,boia
  • Ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ruladă de carne tocată:

Morcovul l-am fiert,cartoful curatat l-am dat pe razatoarea mica.


Spanacul(am folosit spanac congelat) l-am tocat si l-am calit cu usturoi în putin ulei.Am pus sare.


Am fiert 3 oua,celelalte doua oua le-am batut si le-am amestecat cu pesmetul.


Carnaciorii i-am prajit putin in ulei.


Carnea tocata am amestecat-o cu cartoful razuit,ouale crude si pesmetul,patrunjelul taiat marunt,usturoiul pisat si am condimentat.


Am întins compozitia pe o hârtie de copt.Deasupra am pus spanac ( nu stiu de ce nu a avut o culoare mai intensa) morcovul fiert,carnaciorii si ouale fierte.


Cu ajutorul hârtiei,am rulat carnea si apoi am transferat-o într-o tava.


Am pus la cuptor pentru o ora.


Din când în când am mai stropit cu grasimea scursa în tava.


Se feliaza rece.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă de carne tocată" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (76)

Bya Ralu 1

03.05.2014, 10:33

super

mihaelar63 1

08.09.2015, 18:16

Unde am fost de mi-a scapat ? Rusinica mie Si buna si faina Sunt de acord cu tine .Mai bine o rulada decat n'spe chiftelute

diaconta 1

08.09.2015, 19:15

Mihaela,exact

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carne de vitel in sos de legume

de oanapl 5

ieri la 22:43

Melcisori cu telemea, la cuptor

de RODIMUR 4

ieri la 21:27

Turtite la tigaia grill

de RODIMUR 4

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Rulou de carne