Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Imi era poftă de chiftele,dar parcă n-as fi vrut chiar chiftele.De aceea am folosit compoziţia de chiftele pentru această ruladă.
Morcovul l-am fiert,cartoful curatat l-am dat pe razatoarea mica.
Spanacul(am folosit spanac congelat) l-am tocat si l-am calit cu usturoi în putin ulei.Am pus sare.
Am fiert 3 oua,celelalte doua oua le-am batut si le-am amestecat cu pesmetul.
Carnaciorii i-am prajit putin in ulei.
Carnea tocata am amestecat-o cu cartoful razuit,ouale crude si pesmetul,patrunjelul taiat marunt,usturoiul pisat si am condimentat.
Am întins compozitia pe o hârtie de copt.Deasupra am pus spanac ( nu stiu de ce nu a avut o culoare mai intensa) morcovul fiert,carnaciorii si ouale fierte.
Cu ajutorul hârtiei,am rulat carnea si apoi am transferat-o într-o tava.
Am pus la cuptor pentru o ora.
Din când în când am mai stropit cu grasimea scursa în tava.
Se feliaza rece.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult