Rulada de carne tocata cu ou

de rivka in Vita, 3 Sep 2009 | 25311 vizualizari

 

O mancare buna la gust care are avantajul ca se pregateste repede si are costuri reduse.Se serveste langa orice garnitura, cartofi prajiti, puree sau orez, legume, mazare, fasole verde sau spanac.
Eu am ales ca si garnitura cartofi fierti in coaja si rumeniti putin si spanac.

 

INGREDIENTE

  • carne tocata de vita 500 grame
  • verdeata proaspata, patrunjel , marar dupa gust
  • 1 ou crud
  • sare, piper, boia de ardei, condimente pentru carme tocata dupa gust
  • 1ceapa
  • 1 catel usturoi
  • putin pesmet sau o felie de paine inmuiata si scursa bine
  • 3 oua fierte in coaja
  • putin ulei pentru prajit
 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne tocata cu ou:

Carnea tocata se amesteca bine cu pesmetul sau painea inmuiata si scursa bine, condimentele sarea, piperul, boiaua de ardei si eventual dupa gust condimentele pentru carne tocata, catelul de usturoi pisat, verdeata tocata marunt(patrunjel, marar daca va place), un ou, ceapa tocata marunt si rumenita scurtintr-o lingura de ulei(eu am folosit de masline dar nu e obligatoriu).

Ouale se fierb si se curata de coaja.

Intr-o tava de cuptor lunga se aseaza un strat din amestecul de carne, ouale si apoi inca un strat de carne.

Se da la cuptor 35-40 minute la cca 200 grade.

Se serveste calda sau rece langa orice garnitura, eu am si mancat imediat o portie langa cartofi fierti in coaja si rumeniti scurt la tigaie si spanac.

O alta garnitura potrivita pentru aceasta rulada este puree de cartofi si sos de rosii.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne tocata cu ou" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

pe 21.10 la 23:02

Ciorba de vitel la crock-pot

pe 21.10 la 22:34

Salată de legume cu sos de muștar

pe 21.10 la 20:39

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

pe 21.10 la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

pe 21.10 la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Chilli con carne