Rulada de carne tocata cu ou

de rivka in Vita, 3 Sep 2009 | 23209 vizualizari

 

O mancare buna la gust care are avantajul ca se pregateste repede si are costuri reduse.Se serveste langa orice garnitura, cartofi prajiti, puree sau orez, legume, mazare, fasole verde sau spanac.
Eu am ales ca si garnitura cartofi fierti in coaja si rumeniti putin si spanac.

 

INGREDIENTE

  • carne tocata de vita 500 grame
  • verdeata proaspata, patrunjel , marar dupa gust
  • 1 ou crud
  • sare, piper, boia de ardei, condimente pentru carme tocata dupa gust
  • 1ceapa
  • 1 catel usturoi
  • putin pesmet sau o felie de paine inmuiata si scursa bine
  • 3 oua fierte in coaja
  • putin ulei pentru prajit
 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de carne tocata cu ou:

Carnea tocata se amesteca bine cu pesmetul sau painea inmuiata si scursa bine, condimentele sarea, piperul, boiaua de ardei si eventual dupa gust condimentele pentru carne tocata, catelul de usturoi pisat, verdeata tocata marunt(patrunjel, marar daca va place), un ou, ceapa tocata marunt si rumenita scurtintr-o lingura de ulei(eu am folosit de masline dar nu e obligatoriu).

Ouale se fierb si se curata de coaja.

Intr-o tava de cuptor lunga se aseaza un strat din amestecul de carne, ouale si apoi inca un strat de carne.

Se da la cuptor 35-40 minute la cca 200 grade.

Se serveste calda sau rece langa orice garnitura, eu am si mancat imediat o portie langa cartofi fierti in coaja si rumeniti scurt la tigaie si spanac.

O alta garnitura potrivita pentru aceasta rulada este puree de cartofi si sos de rosii.

Pofta buna!

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de carne tocata cu ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

monik 1

02.09.2010, 14:42

o bunatate.........mmmm

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Escalop cu sos de rosii