Rulada de Craciun

de Ligia Bxl in Prajituri, 4 Dec 2010 | 3562 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:
  • 5 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura ulei
  • putina sare
Crema:
  • 500 ml de lapte
  • 4 linguri faina
  • 50 gr nuci macinate
  • 6 linguri zahar
  • esenta de rom
  • pentru ornat o ciocolata neagra si zahar pudra
  • 150 gr de unt sau margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de Craciun:

Blat:se separa albusurile de galbenusuri,se freaca galbenusurile cu zaharul,sarea si uleiul.Albusurile se bat spuma tare,se adauga galbenusurile si apoi faina.Se unge tava cu putin ulei si se pune foaie de copt se toarna compozitia si se da la cuptor.Dupa ce sa copt se pune pe un prosop,se ruleaza si se lasa putin la racit.


Crema:se fierb toate la foc mic,se raceste si se adauga untul sau margarina,esenta de rom si nucile.Se deruleaza blatul si se unge cu aceasta crema,pe deasupra se orneaza cu ciocolata si zahar pudra.POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de Craciun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (40)

Ligia Bxl 1

23.12.2010, 22:56

tania

tanyapatap 1

31.12.2010, 21:41

tanyapatap 1

31.12.2010, 21:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri de șuncă, umplute cu salată boeuf

de RODIMUR 5

ieri la 21:16

Mancare de legume cu linte

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Naut cu ciuperci si spanac in sos de rosii

de katty 5

ieri la 19:12

RETETA RECOMANDATA
Romburi cu lapte