Rulada de curcan

de ana in Mancaruri cu carne, 28 Apr 2010 | 6841 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de curcan
  • 100 gr branza
  • 50 gr ciuperci 
  • 1 ardei rosu
  • sare 
  • piper
  • usturoi
  • rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de curcan:

Pieptul de curcan se bate bine (eu l-am invelit in folie alimentara si apoi l-am batut ca pe snitele)


Se presara branza rasa ,apoi un rand de ciuperci si un rand de ardei .


Se ruleaza cu grija si apoi se leaga .Am uns cu ulei ,apoi am presarat sare,rozmarin si usturoi.O infasuram intr-o folie de aluminiu si o coacem intr-o tava cu un strop de apa .Spre sfarsit o desfacem si o lasam sa se rumeneasca.Nu mult pentru ca se intareste .


poza finala nu este ,pentru ca am uitat s-o fac .Este facuta de Pasti ,cu cata treaba era am uitat de final .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

ionela2682 1

07.05.2010, 19:07

super rulada! nu am folosit pana acum piept de curcan oare cum o fi la gust?

nadina73 1

07.05.2010, 19:08

ionela pieptu de curcan e mult mai fraged decat cel de pui e grozav de bun incealca-l

ana 1

09.05.2010, 19:33

Multumesc Nadina!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare cu carne de porc,costita afumata,ghimbir si orez salbatic