Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Delicii de Paste.
Am portionat pieptul de curcan, astfel incat sa obtin o bucata subtire si lată pentru a putea fi rulata, apoi l-am batut cu ciocanul de snitele pe ambele parti. Am condimentat pieptul, apoi am distribuit legumele congelate si am rulat. Am infipt din loc in loc scobitori, pentru a nu se desface rulada.
Eu am avut si trei bucati de piept de pui si am facut si trei rulade mai mici.
Am asezat ruladele intr-un vas termorezistent, am adaugat putin ulei si vinul, am pus capacul vasului si am lasat la cuptor la foc mediu pana s-a rumenit usor.
Intre timp, am mai stropit cu zeama din vas fiecare rulada.
A fost foarte buna calda, dar si rece.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult