Rulada de curcan umpluta cu mazare, ardei si morcovi

de oanapl in Curcan, 13 Apr 2017 | 4936 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de curcan
  • 1 cutie mazare
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 1 lingurita cimbru
  • 1/2lingurita boia dulce de ardei
  • 1 ou
  • 100 g cascaval
  • ulei de masline
  • sare
  • Pentru garnitura:
  • 400 g mix de legume
Portii: 14
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de curcan umpluta cu mazare, ardei si morcovi:

Tai pieptul de curcan, astfel incat sa nu aiba o grosime mai mare de 1.5 cm si il bati cu ciocanul. (eu am taiat pieptul pe orizontala si am facut 2 rulade).

Cu ajutorul unei pensule, aplici putin ulei de masline, dupa care presari sare, boia de ardei dulce si cimbru peste pieptul de curcan.

Pentru umplutura, tai ardeiul cubulete, fierbi morcovii si scurgi mazarea bine, de zeama din conserva. Dai cascavalul pe razatoarea mare. Amesteci ardeiul cu mazarea, cascavalul si oul batut si adaugi sare dupa gust.

Asezi compozitia pe pieptul de curcan, asezi morcovul fiert in mijloc si rulezi pieptul, apoi presari cimbru pe deasupra. Il invelesti in folie de aluminiu si il asezi in tava.

Introduci tava in cuptorul preincalzit, pentru 50 minute, la 200 grade C. Scoti tava, indepartezi folia de aluminiu si o mai lasi pentru 10 minute sa se rumeneasca frumos.

Pentru garnitura, sotezi legume in putin ulei de masline si un cub de unt. Adaugi sare si piper, dupa gust, si putin cimbru.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de curcan umpluta cu mazare, ardei si morcovi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bucatele de curcan cu mazare si morcovi de primavara