Rulada de mamaliga

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2013 | 4266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana faina malai
  • 3 cani apa
  • sare
  • 150 gr branza telemea
  • 150 gr branza de vaci
  • 3 linguri smantana Extra : smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de mamaliga:

Punem apa cu sarea pe aragaz , si o lasam pana ajunge la punctul de fierbere


Adaugam faina de malai si amestecam cu un tel para sa nu se faca gogoloase


Dam focul mai incet si amestecam pana cand fierbe malaiul .


O facem mai groasa mamaliga.


Intr-un castron amestecam branza telemea razuita cu branza de vaci zdrobita cu furculita si smantana .


Mamaliga putin racita o punem pe o folie de aluminium si o intindem


Peste ea punem amestecul de branza


Rulam incet fara a lasa folia sa intre intre straturile de mamaliga.


Lasam rulada la racit , taiem felii si servim cu smantana dulce deasupra .




 

TIPS-URI

1

eu am format doua rulade

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Alina26 1

28.11.2013, 17:14

ce pofta mi-ai facut!!!!!

laura2002 1

28.11.2013, 17:15

Constelatialeu 1

28.11.2013, 17:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri rapide cu sunca si cascaval