Rulada de muschiulet de porc cu prune

de Bucataras in Slow Cooking, 29 Sep 2015 | 1425 vizualizari

 

(timp de pregatire 30 min, timp de gatire 3 ore, program “low”, complexitate redusa)

 

INGREDIENTE

  • Muschiulet de porc – 1 buc
  • Prune – 4 buc
  • Muschiulet de pui – 2 buc
  • Fulgi de chilli – ½ lingurita
  • Unt – 15 g
  • Ulei de masline – 1 lingura
  • Vin roze – 50 ml
  • Sos de soya calitativ – 2-3 linguri
  • Sare si piper – dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de muschiulet de porc cu prune:




  • Fasoneaza si desfa muschiuletul de porc pe lungime;




  • Asezoneaza-l cu sare, piper si adaugati si chilli;




  • Pune deasupra muschiuletul de pui, asezonati-l cu sare si piper si pe-acesta;




  • Taie prunele pe jumatate, scoate samburii si pune prunele deasupra muschiuletului de pui;




  • Strange muschiuletul cu sfoara;




  • Pune unt si ulei in vasul de aluminiu al Crock Pot Saute 6 L, pune-l pe foc si cand acestea s-a incins, da-i culoare ruladei;




  • Stinge cu vin roze si ia de pe foc;




  • Pune vasul de aluminiu in Crock Pot si seteaza timpul de gatire de 3 ore si programul “low”;




  • Pune capacul si lasa-l sa se gateasca;




  • Cu 15 min inainte de final, adauga sosul de soia;





Pofta buna !




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de muschiulet de porc cu prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

29.09.2015, 20:59

Panacris 1

30.09.2015, 11:39

Dana_Retetegg 1

08.11.2015, 21:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon, cu sos de lamaie si menta la Crock Pot