Rulada de omleta

de Andreea Caroline in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2012 | 2047 vizualizari

 

o reteta simpla buna atit pentru micul dejun cit si ptr felul 2 ...

 

INGREDIENTE

  • pentru omleta :
  • 6 oua
  • sare
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura parmigian
  • pentru umplutura:
  • 1 lingura mustar
  • 50 gr unt
  • castraveti murati
  • 100 gr prosciutto crudo
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de omleta:

Oula se bat spuma impreuna cu laptele, faina si un virf de sare. Adaugam parmigianul si amestecam bine. Intr-o tigaie bine incinsa cu foarte putin ulei se toarna compozitia si se face o omleta. Atentie ca atunci cind o intoarcem omleta sa nu se rupa. O putem intoarce cu ajutorul unui capac. Cand e gata o punem pe planul de lucru

Separat amestecam untul cu mustarul si cu castravetii taiati marunt. Aceasta compozitie o intindem pe omleta. Deasuprra punem prosciutto si rulam omleta. O dam citeva ore la rece

Se serveste cu salata verde...

 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de omleta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

Rocsi

Rocsi 1

20.03.2012, 11:01

La multi ani!!!

MotanLaOale

MotanLaOale 1

20.03.2012, 12:10

La multi ani!

oana_pisicutza16

oana_pisicutza16 1

20.03.2012, 17:30

La multi ani

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!