Rulada de porc

de marinicayou10 in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2012 | 7801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata de carne de porc( pulpa,spata,muschi....)
  • un carnat afumat sau poate fi si proaspat
  • 2 linguri mustar
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc:

Luam frumusel bucata de carne si o desfacem apoi o batem bine sa o intindem.O ungem cu mustar,dupa gust vom pune sare,piper si oregano.Punem carnaciorul si rulam carnita.O fixam cu 2-3 scobitori sau o puteti lega in folie...


ungem o tava cu ulei si punem rulada pe care o bagam la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste bine


Pofta buna :)

 

TIPS-URI

1

Aperitive

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

marinicayou10 1

29.03.2012, 23:14

Multumesc,multumesc

marinicayou10 1

29.03.2012, 23:15

A fost foarte buna si mustarul fragezeste carnea si ii da un gust foarte bun merita incercata

bucatarimcudiana 1

30.03.2012, 21:22

ffff bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pariziene cu brânză dulce

de RODIMUR 5

ieri la 23:57

Fursecuri  cu unt de arahide si ciocolata

de Lau 9

ieri la 16:57

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptor