Rulada de porc

de dantes in Porc, 21 Iun 2014 | 2574 vizualizari

 

Se poate servi cu diferite garnituri.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.pulpa de porc(fleica)
  • 0,5 kg.carne de porc tocata
  • 0,5 kg spanac
  • 2 morcovi
  • 1 telina radacina
  • 1 ceapa
  • 0,5 l supa de legume
  • sare,piper,cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc:

Carnea de porc se taie in asa fel incat sa obtinem o felie cat mai mare pe care o batem cu ciocanul de snitele.

Curatam si oparim spanacul, taiem 1 morcov si 1/2 din telina in betisoare subtiri.

Se condimenteaza carnea de porc cu sare si piper si se intinde deasupra spanacul oparit si scurs, apoi se pune carnea tocata si condimentata dupa gust si betisoarele de morcov si telina.

Se ruleaza carnea si se leaga sa nu se desfaca si se pune intr-o tava impreuna cu supa, morcovul, telina, ceapa taiate mari si cimbrul proaspat si se baga la cuptor circa o ora pana cand se patrunde bine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Rulada de porc-0
Rulada de porc-1

COMENTARII (14)

MOKUSKA

MOKUSKA 1

21.06.2014, 22:02

super buna

Rocsi

Rocsi 1

21.06.2014, 22:19

Faina rulada!

tarasmariana

tarasmariana 1

23.06.2014, 06:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!