Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Delicii de Paste
Pentru aceasta reteta, am avut ca sursa de inspiratie o reteta de la Timea.
Toci nucile si le prajesti intr-o tigaie teflonata.
Ceapa si ardeiul le toci cubulete mici si le calesti intr-o lingura de ulei de masline.
Amesteci intr-un castron nucile prajite cu ceapa si ardeiul calit. Adaugi oul batut, pesmetul si condimentele si amesteci.
Carnea o bati cu ciocanul de batut carne, adaugi compozitia de nuci, o rulezi si o legi cu ata de bucatarie.
Intr-o farfurie, amesteci uleiul de masline cu sarea, piperul, nucsoara si boia de ardei si ungi cu acest amestec rulada.
Asezi rulada intr-un vas termorezistent, uns cu ulei si acoperi vasul cu capac. Introduci vasul in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru o ora si jumatate. Ultimele 20 de minute lasi vasul descoperit. Ungi rulada cu sosul lasat in tavita.
Scoti rulada din cuptor si o lasi sa se raceasca complet inainte de a o felia.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult