Rulada de porc cu nuci si ardei

de oanapl in Mezel de casa, 14 Apr 2017 | 968 vizualizari

 

Delicii de Paste
Pentru aceasta reteta, am avut ca sursa de inspiratie o reteta de la Timea.

 

INGREDIENTE

  • 600 g pulpa de porc
  • Pentru umplutura:
  • o mana de nuci tocate si prajite
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita sare
  • un varf de lingurita piper
  • 1/2 lingurita pudra de nucsoara
  • 2 linguri pesmet
  • Pentru uns rulada:
  • 2 linguri ulei de masline
  • un varf de lingurita piper
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu nuci si ardei:

Toci nucile si le prajesti intr-o tigaie teflonata.

Ceapa si ardeiul le toci cubulete mici si le calesti intr-o lingura de ulei de masline.

Amesteci intr-un castron nucile prajite cu ceapa si ardeiul calit. Adaugi oul batut, pesmetul si condimentele si amesteci.

Carnea o bati cu ciocanul de batut carne, adaugi compozitia de nuci, o rulezi si o legi cu ata de bucatarie.


Intr-o farfurie, amesteci uleiul de masline cu sarea, piperul, nucsoara si boia de ardei si ungi cu acest amestec rulada.


Asezi rulada intr-un vas termorezistent, uns cu ulei si acoperi vasul cu capac. Introduci vasul in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru o ora si jumatate. Ultimele 20 de minute lasi vasul descoperit. Ungi rulada cu sosul lasat in tavita.

Scoti rulada din cuptor si o lasi sa se raceasca complet inainte de a o felia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu nuci si ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

17.04.2017, 10:12

Frumoasa si gustoasa!

kytz 1

20.04.2017, 11:41

Yammi!

oanapl 1

25.04.2017, 13:10

Da, a fost foarte gustoasa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tu da bi da best: Cirnat de casa romanesc :)