Rulada de porc cu nuci si ardei

de oanapl in Mezel de casa, 14 Apr 2017 | 415 vizualizari

 

Delicii de Paste
Pentru aceasta reteta, am avut ca sursa de inspiratie o reteta de la Timea.

 

INGREDIENTE

  • 600 g pulpa de porc
  • Pentru umplutura:
  • o mana de nuci tocate si prajite
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ou
  • 1/2 lingurita sare
  • un varf de lingurita piper
  • 1/2 lingurita pudra de nucsoara
  • 2 linguri pesmet
  • Pentru uns rulada:
  • 2 linguri ulei de masline
  • un varf de lingurita piper
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu nuci si ardei:

Toci nucile si le prajesti intr-o tigaie teflonata.

Ceapa si ardeiul le toci cubulete mici si le calesti intr-o lingura de ulei de masline.

Amesteci intr-un castron nucile prajite cu ceapa si ardeiul calit. Adaugi oul batut, pesmetul si condimentele si amesteci.

Carnea o bati cu ciocanul de batut carne, adaugi compozitia de nuci, o rulezi si o legi cu ata de bucatarie.


Intr-o farfurie, amesteci uleiul de masline cu sarea, piperul, nucsoara si boia de ardei si ungi cu acest amestec rulada.


Asezi rulada intr-un vas termorezistent, uns cu ulei si acoperi vasul cu capac. Introduci vasul in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru o ora si jumatate. Ultimele 20 de minute lasi vasul descoperit. Ungi rulada cu sosul lasat in tavita.

Scoti rulada din cuptor si o lasi sa se raceasca complet inainte de a o felia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu nuci si ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

17.04.2017, 10:12

Frumoasa si gustoasa!

kytz 1

20.04.2017, 11:41

Yammi!

oanapl 1

25.04.2017, 13:10

Da, a fost foarte gustoasa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Învârtita cu nuci și dulceață de caise

de RODIMUR 5

ieri la 23:04

Mâncărică de prune uscate și afumate, cu frecăței

de RODIMUR 5

ieri la 19:48

Carnati de casa

ieri la 17:27

Cheesecake cu cafea si ciocolata

de katty 5

ieri la 15:23

Chec aromat cu piscoturi si gem de caise

de katty 5

ieri la 15:00

RETETA RECOMANDATA
Slaninuta cu boia