Rulada de porc cu oua

de cristina1985 in Porc, 9 Mai 2015 | 996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 600 g carne tocata de porc
  • 2 cepe
  • 1 lg mustar
  • 6 oua medii+1 ou uns
  • sare, piper
  • cimbru, dafin
  • boia, pasta de ardei dulce, bulion
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu oua:

Se lasa aluatul sa se dezghete.

Se fierbe carnea tocata o ora, iar cele 6 oua, 10 minute (din momentul in care fierbe apa cu sare).

Se caleste ceapa, se adauga boiaua si pasta de ardei si se mai lasa cateva minute.Se adauga  ceapa calita la carnea tocata si se mai fierbe  45 minute. Apoi se pun cimbru, dafin, sare , piper, bulion, dupa gust si se mai  fierbe 15 minute.Se scurge de lichid( sa ramana doar carnea).

Se aseaza aluatul intr-o tava mare(pe diagonala), se unge cu mustar,se pune jumatate din compozita de carne pe jumatate din aluat si  se aseaza ouale fierte, unul langa altul .La final se pune restul de carne tocata, peste oua. Marginea aluatul se unge cu ou batut si se intinde aluatul ramas, in asa fel incat sa  obtii un dreptunghi.Se apasa cu degetul marginea  ruladei . Se unge  acest dreptunghi, cu ou batut si se tine la cuptor.

Eu l-am tinut 20 minute la foc mare ( nu mai mult pentru ca se arde imediat), dar cuptorul meu este vechi, asa ca puteti sa-l tineti 10 minute la foc mare si restul de 10 minute la foc mic.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Rulada de porc cu oua-0
Rulada de porc cu oua-1
Rulada de porc cu oua-2
Rulada de porc cu oua-3
Rulada de porc cu oua-4
Rulada de porc cu oua-5

COMENTARII (3)

dantes

dantes 1

10.05.2015, 07:13

Buna!

MotanLaOale

MotanLaOale 1

10.05.2015, 10:49

Rocsi

Rocsi 1

10.05.2015, 11:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!