Rulada de porc cu sos de smantana

de marinicayou10 in Porc, 11 Ian 2015 | 1355 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cefe de porc mari, am avut eu,puteti face cu pulpa,muschi,etc
  • un carnat afumat mare
  • 4 lingurite de mustar
  • ardei gras
  • sare
  • piper
  • oregano
  • un pahar de apa
  • un pahar de vin
  • 6 linguri smantana grasa
  • putin ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc cu sos de smantana:

Batem bucata de carne,ungem cu mustar,

sare si piper,punem carnacior si ardei gras,rulam si punem bucatile in tava unsa cu ulei de masline.


Adaugam sare,piper si oregano deasupra,vinul si apa si dam la cuptor. Cand este gata adaugam smantana,amestecam bine si mai lasam cateva minute la cuptor

Foarte simplu de facut si foarte bun

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MotanLaOale 1

12.01.2015, 00:11

elucubratiiculinare 1

12.01.2015, 14:58

marinicayou10 1

12.01.2015, 23:34

Merita incercata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada din carne tocata cu legume