Carnaciori cu jamon imbracati si gratinatii

de nadina73 in Porc, 8 Dec 2010 | 3293 vizualizari

 

O nebunie nu alta,atat calzi cat si reci. Este o inventie de-a mea ,asa gandita foarte rapid ,dar bunaaaaaaaaaaaaaaa de tot

 

INGREDIENTE

  • 7-8 felii carne de porc pt snitele
  • 600 g (15 bucati) crenvusti cu jamon (de care va plac)sau carnaciori mai subtiri
  • ulei
  • 200 cascaval emmentaler ras
  • sare
  • piper
  • 4 oua
  • 2 linguri unt
  • patrunjel verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori cu jamon imbracati si gratinatii:

Se bat bine snitelele de porc cu ciocanul,se condimeteaza cu sare si piper.


Crenvusti(carnaciori )se prajiesc in ulei ,dupa care se lasa la racit


Se pune o bucata de carne, peste ea se presa cascaval (sau felii, cum doriti) un crenvusti prajit si se ruleaza cat de cat stans.


Se aseaza intr-un vas de yena rulourile ,intre ele am mai pus si cremvusti prajiti,se bat bine ouale cu un praf de sare se pune diferenta de cascaval ramas in ou si patrunjel verde tocat. Se toarna compozitia peste rulouri si bucatele de unt


Se da tava la cuptor 30 minute


PS:la final se presara patrunjel verde tocat(initial am vrut sa-l pun in ou batut ,dar am uitat)da un gust minunat


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori cu jamon imbracati si gratinatii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mena29 1

14.12.2010, 07:53

Cum am ratat asa o bunatate ,mai faci ca si eu vreau

RuxyRux 1

14.12.2010, 08:34

Arata de n-am cuvinte...si cred ca e minunata reteta!!!!

Aurica 1

25.01.2011, 22:16

pare foarte foarte gustos....tre sa incerc neaparat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

RETETA RECOMANDATA
Rulouri din carne de porc