Carnaciori cu jamon imbracati si gratinatii

de nadina73 in Porc, 8 Dec 2010 | 2814 vizualizari

 

O nebunie nu alta,atat calzi cat si reci. Este o inventie de-a mea ,asa gandita foarte rapid ,dar bunaaaaaaaaaaaaaaa de tot

 

INGREDIENTE

  • 7-8 felii carne de porc pt snitele
  • 600 g (15 bucati) crenvusti cu jamon (de care va plac)sau carnaciori mai subtiri
  • ulei
  • 200 cascaval emmentaler ras
  • sare
  • piper
  • 4 oua
  • 2 linguri unt
  • patrunjel verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori cu jamon imbracati si gratinatii:

Se bat bine snitelele de porc cu ciocanul,se condimeteaza cu sare si piper.


Crenvusti(carnaciori )se prajiesc in ulei ,dupa care se lasa la racit


Se pune o bucata de carne, peste ea se presa cascaval (sau felii, cum doriti) un crenvusti prajit si se ruleaza cat de cat stans.


Se aseaza intr-un vas de yena rulourile ,intre ele am mai pus si cremvusti prajiti,se bat bine ouale cu un praf de sare se pune diferenta de cascaval ramas in ou si patrunjel verde tocat. Se toarna compozitia peste rulouri si bucatele de unt


Se da tava la cuptor 30 minute


PS:la final se presara patrunjel verde tocat(initial am vrut sa-l pun in ou batut ,dar am uitat)da un gust minunat


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori cu jamon imbracati si gratinatii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mena29 1

14.12.2010, 07:53

Cum am ratat asa o bunatate ,mai faci ca si eu vreau

RuxyRux 1

14.12.2010, 08:34

Arata de n-am cuvinte...si cred ca e minunata reteta!!!!

Aurica 1

25.01.2011, 22:16

pare foarte foarte gustos....tre sa incerc neaparat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga in straturi