Carnaciori cu jamon imbracati si gratinatii

de nadina73 in Porc, 8 Dec 2010 | 4533 vizualizari

 

O nebunie nu alta,atat calzi cat si reci. Este o inventie de-a mea ,asa gandita foarte rapid ,dar bunaaaaaaaaaaaaaaa de tot

 

INGREDIENTE

  • 7-8 felii carne de porc pt snitele
  • 600 g (15 bucati) crenvusti cu jamon (de care va plac)sau carnaciori mai subtiri
  • ulei
  • 200 cascaval emmentaler ras
  • sare
  • piper
  • 4 oua
  • 2 linguri unt
  • patrunjel verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori cu jamon imbracati si gratinatii:

Se bat bine snitelele de porc cu ciocanul,se condimeteaza cu sare si piper.


Crenvusti(carnaciori )se prajiesc in ulei ,dupa care se lasa la racit


Se pune o bucata de carne, peste ea se presa cascaval (sau felii, cum doriti) un crenvusti prajit si se ruleaza cat de cat stans.


Se aseaza intr-un vas de yena rulourile ,intre ele am mai pus si cremvusti prajiti,se bat bine ouale cu un praf de sare se pune diferenta de cascaval ramas in ou si patrunjel verde tocat. Se toarna compozitia peste rulouri si bucatele de unt


Se da tava la cuptor 30 minute


PS:la final se presara patrunjel verde tocat(initial am vrut sa-l pun in ou batut ,dar am uitat)da un gust minunat


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori cu jamon imbracati si gratinatii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mena29 1

14.12.2010, 07:53

Cum am ratat asa o bunatate ,mai faci ca si eu vreau

RuxyRux 1

14.12.2010, 08:34

Arata de n-am cuvinte...si cred ca e minunata reteta!!!!

Aurica 1

25.01.2011, 22:16

pare foarte foarte gustos....tre sa incerc neaparat

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi taranesti cu carne tocata
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Budinca de orez cu capsuni la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

de laura_n 6

ieri la 17:31

Dulceata de cirese amare

ieri la 15:29

Desert tort 10 ani

pe 16.06 la 21:34

Perisoare din piept de pui cu marar

pe 16.06 la 13:11