Cotlet de porc la tavă

de adriana65 in Porc, 10 Mar 2013 | 7119 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 7 felii cotlet de porc
  • - 6 căţei de ursturoi
  • - o conservă de roşii cubuleţe în sos tomat -400 g
  • - 1 cană (200 ml ) supă de legume
  • - 1 lingură cimbru uscat
  • - 2 foi de dafin
  • - sare, piper
  • - 3 linguri ulei
  • - pătrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la tavă:

Se preâncălzeşte cuptorul fixându-l la 200 grade C. Feliile de cotlet se spală apoi se şterg cu un şervet.



Căţeii de usturoi se curăţă şi se pun într-o tigaie cu ulei încins. Se lasă aproximativ 1 minut, timp în care aroma de usturoi va trece în ulei.



Se scot căţeii de usturoi din tigaie şi în uleiul aromat se pun feliile de cotlet pudrate cu sare, piper şi boia.



Se prăjesc 1 - 2 minute pe ambele părţi. Se scot feliile de cotlet din tigaie şi se pun într-o tavă de cuptor alături de usturoiul prăjit. Peste cotlete se pun supa de legume, roşiile în sos tomat şi mirodeniile.Se scade temperatura cuptorului la 170 grade C . Tava se acoperă cu folie de aluminiu şi se dă la cuptor pentru o oră.



Se scoate folia de aluminiu apoi tava se mai introduce în cuptor pentru 15 minute.



Se scoate tava din cuptor şi se presară pătrunjel verde.Cotletele se servesc cu piure de cartofi.



Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la tavă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

adriana65 1

13.03.2013, 09:39

Multumesc Bunică

bia_nik 1

28.07.2013, 06:19

super reteta! asta o fac azi, nu stiam cum sa fac cotletul sa nu iasa sec

bia_nik 1

09.08.2013, 15:07

Asa buna a fost ca azi am facut-o din nou

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor cu mamaliguta si mujdei de usturoi