Hutspot (tocanita olandeza) cu fasole alba si carne de porc

de Satisfyyourcravings in Porc, 3 Mai 2017 | 324 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame burta de porc
  • 2 linguri ketjap manis (sos dulce de soia)
  • 2 lingurite sambal oelek (pasta de chili)
  • 1 catel de usutroi
  • 1 kg mix pentru hutspot (cartofi, ceapa alba si morcovi, in catitati egale, tocate)
  • 250 grame supa de pui
  • 1 lingura unt
  • 2 cutii fasole alba (370 gr fiecare)
  • 4 linguri seroendeng (mix de fulgi de cocos si alune)-optional
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Hutspot (tocanita olandeza) cu fasole alba si carne de porc:

Se taie burta de porc, fasii subtiri.


Se amesteca ketjap manis cu sambal si usturoiul pisat. Se adauga bucatile de porc, se amesteca bine si se lasa la marinat minim 1 ora.


Se fierb legumele pentru hutspot in supa de pui, timp de 30 de minute, la foc mediu spre mic, acoperite cu capac, amestecand din cand in cand, apoi se scurg, pastrand apa in care au fiert.


Intre timp, se prajesc bucatile de burta, intr-o tigaie la foc mediu, 10 minute, cu tot cu marinata, amestecand frecvent.


Se amesteca legumele cu fasolea, untul, sare si piper si se transforma intr-un piure, nu foarte fin, cu ajutorul unei unelte pentru piure, adaugand din apa in care au fiert, daca este nevoie.


Se serveste piureul cu burta de porc si presarat cu seroendeng (optional).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Hutspot (tocanita olandeza) cu fasole alba si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

-Licurici- 1

03.05.2017, 19:51

MotanLaOale 1

03.05.2017, 20:31

dantes 1

04.05.2017, 13:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu costita afumata