Rulada de porc deliciu

de violeta30 in Porc, 24 Apr 2016 | 753 vizualizari

 

Pregatisem initial carnea de gratar, dar din cauza ploii s-a schimbat planul. Asa ca am pregatit-o la cuptor. Deja imi imaginasem ce trebuie sa iasa din carnita :))

 

INGREDIENTE

  • 300 gr amestec de mazare cu baby carrot (morcovei)
  • 250 gr carne de porc pentru tocat (eu am fasonat bucata mare de carne)
  • 1 ou
  • marar
  • condimente
  • 4 felii de cascaval patrat
  • 4 felii de sunca presata patrata
  • delikat/sare
  • 50 gr unt pentru sotare
  • 20 gr unt pentru uns rulada
  • un varf de lingurita de bicarbonat
  • o bucata mare de carne de porc, cam de 6-700 gr.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc deliciu:

Sotam mazarea si morcovul in unt, apoi adaugam putina apa si delikat sau sare. Cand a scazut bine dam de o parte si lasam la racit.


Intre timp tocam carnea si apoi amestecam cu legumele racite. Presara condimentele peste ele, mararul, oul, sare/delikat si bicarbonatul. Amestecam bine pana se incorporeaza bine toate ingredientele.


Bucata mare de carne o batem bine pe ambele parti. Daca e mai grasa, partea cu grasime se lasa deasupra. Presaram condimente pe toata bucata si incepem sa asezam straturile, mai intai punem cascavalul si adaugam jumatate de compozitia de legume, nivelam bine, avand grija sa punem morcovii pe lungime sa arate bine in sectiune. Pe deasupra punem feliile de sunca, apoi restul de compozitie. Rulam bine si adaugam rulada intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt. Presaram peste rulada sare/delikat si apoi ungem cu unt sau punem felii subtiri de unt din loc in loc. Ornam cu rosii felii, masline si cascaval.


Dam la cuptor pana se rumeneste bine.


Se taie cand s-a racit.


Este un deliciu !


S-aveti pofta !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc deliciu" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

simona72 1

24.04.2016, 21:41

Foarte faina!!

Geanina87 1

25.04.2016, 15:06

Gherca Daniela 1

25.04.2016, 17:50

super rulada!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Gulas cu cartofi si carnati