Rulada de porc umpluta

de silvi0ara in Porc, 26 Ian 2011 | 8566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 900g carne de porc fara os
  • 3 ficatei de curcan
  • 1 lingura mustar
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 bucata telina radacina
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita rasa boia dulce
  • 150ml vin alb sau rosu
  • 250ml supa clara de pui sau vita
  • sare si piper

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de porc umpluta:

Carnea se desface si se intinde,apoi se bate usor pana obtinem o felie cat mai egala.Apoi se condimenteaza cu sare si piper,iar in interior punem bucatile de ficat pe toata lungimea carnii,o rulam cat mai strans,apoi o legam cu sfoara.Carnea astfel pregatita se unge cu mustar si se condimenteaza cu sare,piper si boia.Intr-o cratita groasa se incinge untul si se ptajeste carnea pe toate partile.Intr-un vas termo rezistent se formeaza un pat din legumele taiate.Se scoate friptura din cratita si se aseaza deasupra legumelor,peste care se toarna apa si vinul.Vasul se da apoi la cuptorul incins pentru 1 ½ ora.Cand este gata,se scoate friptura iar legumele cu sosul se paseaza cu blenderul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc umpluta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta traditionala

de Sztufi 1

ieri la 10:53

Reteta de mancare de post cu urzici

de Caty 2

pe 22.03 la 17:01

Reteta de nuci umplute, de post

pe 18.03 la 17:55

Reteta de samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Reteta de triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

TOP
utilizatori

Catalina L

2065 puncte

 Merisor

1400 puncte

Panacris

1337 puncte

RODIMUR

1018 puncte

Constelatialeu

950 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele picante in aluat de bere