Rulada de pui

de Catalina L in Pui, 25 Iun 2015 | 2285 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 jumatati de piepturi de pui
  • 40 g de unt
  • 2 catei de ustroi
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • cascaval ras
  • rosii cherry
  • sare, piper proaspat macinat
  • paprika
  • 2 linguri ulei sau margarina pentru gatit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui:

Pieptul de pui se taie cu un cutit pe toata lungimea lui pentru a obtine o felie subtire.


Se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat,


Pregatim untul de usturoi.


Curatati usturoiul. Mixati usturoiul cu untul si patrunjelul. Puneti un pic de sare si-mpartiti in 3 parti egale.


Punem peste piept: unt de usturoi, cascaval ras si o rosie cherry taiata-n doua.


Rulam si-l legam cu sfoara de bucatarie.


Procedam la fel cu celelalte 2 piepturi. Le presaram cu paprika si le punem la prajit cu un pic de ulei sau de margarina pentru gatit.



Le prajim pe toate partile cam 10 minute si apoi le dam la cuptor pentru 15-20 minute timp in care ungem ruladele cu sosul lasat in tava. .


Indepartam sfoara de bucatarie si portionam- este suculent si delicios.


Il puteti servi ca fel principal cu o garnitura de salata de cartofi - reteta aici


Cand este bine racita o putem portiona in felii mai subtiri si servi ca aperitiv.


Pofta Buna !!!!!

 

TIPS-URI

1

Cand este bine racita la frigider o putem portiona in felii foarte subtiri si servi ca aperitiv

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Rocsi 1

26.06.2015, 19:40

Ce bine arata!

reisnaor_2006 1

26.06.2015, 21:31

delicioasa

Andreea Caroline 1

27.06.2015, 09:25

Cat de bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ceapa cu pulpe de pui