Rulada de pui

de Catalina L in Pui, 25 Iun 2015 | 6106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 jumatati de piepturi de pui
  • 40 g de unt
  • 2 catei de ustroi
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • cascaval ras
  • rosii cherry
  • sare, piper proaspat macinat
  • paprika
  • 2 linguri ulei sau margarina pentru gatit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui:

Pieptul de pui se taie cu un cutit pe toata lungimea lui pentru a obtine o felie subtire.

Se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat,  

Pregatim untul de usturoi.  

Curatati usturoiul. Mixati usturoiul cu untul si patrunjelul. Puneti un pic de sare si-mpartiti in 3 parti egale.  

Punem peste piept: unt de usturoi, cascaval ras si o rosie cherry taiata-n doua.  

Rulam si-l legam cu sfoara de bucatarie.

Procedam la fel cu celelalte 2 piepturi. Le presaram cu paprika si le punem la prajit cu un pic de ulei sau de margarina pentru gatit.

Le prajim pe toate partile cam 10 minute si apoi le dam la cuptor pentru 15-20 minute timp in care ungem ruladele cu sosul lasat in tava. .  

Indepartam sfoara de bucatarie si portionam- este suculent si delicios.  

Il puteti servi ca fel principal cu o garnitura de salata de cartofi - reteta aici  

Cand este bine racita o putem portiona in felii mai subtiri si servi ca aperitiv.

Pofta Buna !!!!!  

TIPS-URI

1

Cand este bine racita la frigider o putem portiona in felii foarte subtiri si servi ca aperitiv

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui, reteta gustoasa si usor de preparat