Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval

de dantes in Pui, 25 Noi 2019 | 2442 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ardei kapia
  • 150 g cascaval
  • 1 legatura marar verde
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 20 ml.ulei
  • sare, piper, oregano, dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval:

Ardeiul kapia se coace si se curata de seminte si cotor.

Pieptul de pui se bate (nu foarte tare), cu ciocanul de snitele si se condimenteaza dupa gust.

Cascavalul se da pe razatoarea mare si se amesteca cu mararul tocat marunt, apoi se umple ardeiul kapia copt.

Ardeiul se asaza pe pieptul de pui si se ruleaza, apoi se asaza intrun vas care se poate acoperi.

Se pune in vas uleiul si se amesteca pasta de rosii amestecata cu apa si oregano care se toarna peste pieptul de pui, apoi se presara pesmetul deasupra.

Se acopera vasul si se da la cuptor pentru 25-30 minute, apoi se descopera vasul, se unge carnea cu sosul din vas si se mai tine la cuptor 15-20 minute.

TIPS-URI

1

Se poate folosi si piept de curcan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

26.11.2019, 19:34

Este atat de buna, gustoasa si satioasa!

lucy2002 1

27.11.2019, 17:31

Foarte buna!

RuxyRux 1

11.12.2019, 20:12

Sigur e gustoasa cu asemenea ingrediente!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui pe sare