Rulada de pui cu fenel si piure de cartofi

de aziz in Pui, 15 Ian 2011 | 4691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • un fenel marisor
  • o rosie
  • o ceapa
  • o lingura pasta de tomate
  • usturoi
  • sare piper supa instant
  • miere de albine 2 linguri
  • paprika iute
  • cartofi
  • margarina
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu fenel si piure de cartofi:

pieptul de pui se pune la marinat de cu seara ,se sareaza pipereaza


se taie usturoiul felii si se amesteca cu 2 linguri ulei de masline cu care se maseaza pieptul.


il impachetam in folie si-l dam la frigider pina a doua zi.


a doua zi inainte de a-l pune la cuptor se scot feliile de usturoi si ungem pieptul cu o pasta din miere de albine supa instant ,o lingura pasta de tomate,paprika iute ,il lrulam apoi si il legam bine cu sfoara (sa nu fuga:))


punem in tava rulada taiem rosia, fenelul si ceapa felii saram piperam ,paprika si putina supa instant+jumatate cana de apa fierbinte ,


acoperim cu folie si dam la cuptor 250 grade pt inceput apoi coborim la 200 si va sta cam 40 minute


luam folia apoi si lasam la rumenit.


se scoate rulada iar amestecul de legume il punem la blender si obtinem un sos iute dulceag .


se serveste cu piure de cartofi si salata de rucola.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu fenel si piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (154)

aziz 1

20.01.2011, 21:24

multumesc joly

ana 1

21.01.2011, 08:08

Ce fain arata!

aziz 1

21.01.2011, 09:07

ana ,multumesc de aprecieri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu legume scazute