Rulada de pui cu fenel si piure de cartofi

de aziz in Pui, 15 Ian 2011 | 7372 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • un fenel marisor
  • o rosie
  • o ceapa
  • o lingura pasta de tomate
  • usturoi
  • sare piper supa instant
  • miere de albine 2 linguri
  • paprika iute
  • cartofi
  • margarina
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu fenel si piure de cartofi:

pieptul de pui se pune la marinat de cu seara ,se sareaza pipereaza

se taie usturoiul  felii si se amesteca cu 2 linguri ulei de masline cu care se maseaza pieptul.

il impachetam in folie si-l dam la frigider pina a doua zi.

a doua zi inainte de a-l pune la cuptor se scot feliile de usturoi si ungem pieptul cu o pasta din miere de albine supa instant ,o lingura pasta de tomate,paprika iute ,il lrulam apoi si il legam bine cu sfoara (sa nu fuga:))

punem in tava rulada taiem rosia, fenelul si ceapa felii saram piperam ,paprika si putina supa instant+jumatate cana de apa fierbinte ,

acoperim cu folie si dam la cuptor 250 grade pt inceput apoi coborim la 200 si va sta cam 40 minute

luam folia apoi si lasam la rumenit.

se scoate rulada iar amestecul de legume il punem la blender si obtinem un sos iute dulceag .

se serveste cu piure de cartofi si salata de rucola.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu fenel si piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (154)

aziz 1

20.01.2011, 21:24

multumesc joly

ana 1

21.01.2011, 08:08

Ce fain arata!

aziz 1

21.01.2011, 09:07

ana ,multumesc de aprecieri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de praz cu pui si masline