Rulada de pui cu legume

de gaby_gabytza in Pui, 21 Noi 2014 | 6429 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 200 g amestec de legume
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • boia de ardei
  • 50 ml vin
  • 100 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui cu legume:

Taiem pieptul de pui in felii pe care le batem cu ciocanul pentru snitele. Le condimentam cu sare si piper. Adaugam 2 linguri de legume pe felia de snitel si rulam cat mai strans.

In tava unsa cu ulei le asezam cu partea in jos ca sa nu se desfaca in timpul coaceri.

Intr-un bol am amestecat boiaua de ardei, sarea, piperul, un pic de ulei si am uns fiecare rulada.

Adaugam rozmarinul, vinul si apa in tava. Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptorul incalzit .

Cu cca 5 min inainte sa scoatem tava luam folia pentru a se rumeni putin deasupra

Lasam sa se raceasca cateva minute inainte sa taiem felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

21.11.2014, 22:56

Ce bunatati faci tu la piticuta

gaby_gabytza 1

22.11.2014, 11:48

miha ce nu facem noi pentru copii

gaby_gabytza 1

22.11.2014, 11:49

va multumesc

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut