Rulada de pui umplut cu branza si cascaval

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2010 | 5305 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Rulada:
  • 1 piept de pui
  • 50 g branza sarata
  • 50 g cascaval
  • marar
  • sare,piper
  • Galuste din paine:
  • 6 chifle mari
  • 250 ml lapte
  • 1 ceapa micuta
  • 1 lgt unt/ulei pt prajit
  • 1 ou
  •  patrunjel
  • sare, piper
  • 1 lg faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de pui umplut cu branza si cascaval:

Rulada:pieptul se taie pe jumatate,dar nu pana la baza,in asa fel in incat sa obtinem o bucata plata de piept!Se sareaza si se pipereaza.Branza,sare,piper,marar si cascavalul dat pe razatoare se pun in robot si se amesteca pana se formeaza o pasta!Pasta se pune pe o parte a pieptului,in mijloc se pun fasii de ardei rosu(optional)si se ruleaza cat mai strans.Se fixeaza cu scobitori.Rulada se pune intr-o tava cu putin ulei si putina apa si se da la cuptor pana se rumeneste!


Galuste:Taiem painea feliute, cubulete.Turnam laptele fierbinte deasupra si amestecam.Lasam sa traga vreo 10 minute, dupa care framantam putin.Tocam ceapa fin, o calim, atat cat sa se înmoaie (nu se rumeneste)O adaugam la aluatul de chifle si lapte. Adaugam patrunjelul, oul, sare, piper.Framantam.Le fierbem in apa cu sare cand incepe sa clocoteasca usor.Galustele sunt fierte, atunci cand se ridica la suprafata.


Rulada se taie felii si se serveste alaturi de galuste si sos de rosii cu usturoi!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui umplut cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

ela 1

28.10.2010, 23:36

foarte buna

La Ancuta 1

29.10.2010, 11:35

Corinuta 1

29.10.2010, 12:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Ardei cu branza de burduf