Rulada de spanac

de marianascarlat in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2013 | 5118 vizualizari

 

Nu este cea mai reusita din cate am facut pentru ca am uitat-o cam mult in cuptor si foaia a fost cam crocanta si nu s-a rulat foarte frumos, dar va asigur ca a fost delicioasa.

Reteta o am din Caietul cu retete al lui Vio de mult timp si am facut-o de foarte multe opri ca imi place tare mult>

.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr spanac
  • 3 oua
  • 4 linguri de faina
  • un praf de copt
  • 300 gr crema de branza
  • 2 linguri margarina
  • 1 ardei gras rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada de spanac:

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, apoi se adauga spanacul. Eu am folosit spanac congelat, dar daca folositi spanac proaspat trebuie sa-l fierbeti si sa-l tocati. Am adaugat in compozitie si galbenusurile si la sfarsit am adaugat cele 4 linguri de faina si praful de copt.


Se amesteca totul bine si apoi turnam aceasta compozitie intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Eu folosesc tava de la aragaz. E perfecta.


Se coace la foc mediu aproximativ 30 de minute. Se verifica daca s-a copt cu o scobitoare. Atentie! Foaia nu trebuie sa se rumeneasca, altfel patiti ca mine si foaia devine casanta.


Se rastoarna cu grija pe o alta foaie de hartie de copt cu fata in jos, se ruleaza cu hartie cu tot si se lasa la racit.


Intre timp pregatim umplutura. Margarina se freaca cu crema de branza( cand n-am o crema de branza si am branza dulce de vaci o frec cu doua linguri de smantana si un praf de sare).


Apoi adaug si ardeiul rosu taiat cubulete. Eu am avut cubuletele puse de asta toamna la congelator.


Desfacem foaia de spanac racita , o ungem cu crema de branza, o rulam iar in hartia de copt si o lasam la frigider cel putin o ora.


O servim taiata felii cu ajutorul unui cutit bine ascutit.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

marianascarlat 1

08.04.2013, 15:55

Reteta lui Vio era cu margarina si asa am facut-o si eu.

neluz 1

08.04.2013, 15:57

Nu-mi place! fiiiindca nu o am!!

RuxyRux 1

08.04.2013, 22:44

Ce deliciu!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu branza si cascaval