Ruladă de spanac cu brânză

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2012 | 8998 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru foaia de rulada:
  • 300 gr spanac oparit si scurs
  • 100 gr unt
  • 100 gr faina +2 linguri
  • 200 ml lapte
  • 4 oua
  • O lingura smantana
  • Marar verde
  • Sare,piper
  • Pentru umplutura:
  • 250 gr branza de vaca
  • 50 gr crema Philadelphia
  • 50 gr cascaval
  • O lingura smantana
  • Ardei rosu
  • 3 felii sunca
  • Marar verde
  • Sare,piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ruladă de spanac cu brânză:

Spanacul oparit si scurs se taie marunt.

Untul se pune la topit intr-o craticioara,adaugam 100 gr faina si spanacul,amestecam pana cand se leaga compozitia,apoi punem laptele caldut.Amestecam sa nu se formeze cocoloase.Punem o lingura de smantana ,mararul si condimentam.Lasam compozitia sa se raceasca.

Separam ouale.Cand spanacul s-a racit incorporam galbenusurile,amestecand foarte bine dupa fiecare.Adaugam inca doua linguri de faina si albusurile batute spuma.

Punem compozitia intr-o tava mare  tapetata cu hartie de copt. Punem la cuptor pentru 25-30 de minute.

O scoatem si asa calduta o rasturnam pe o alta hartie de copt si o rulam impreuna cu hartia. Lasam sa se raceasca.

Pentru umplutura amestecam toate ingredientele.

Cand s-a racit rulada, desfacem cu grija , punem umplutura si rulam la loc. Punem la frigider.

Am avut ceva emotii pentru ca o mai incercasem si rezultatul n-a fost cel asteptat. De data asta ma declar multumita .

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ruladă de spanac cu brânză" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

RuxyRux 1

15.04.2012, 23:17

Arata intr-un maree fel

bucatarimcudiana 1

17.04.2012, 11:35

arata bine

diaconta 1

17.04.2012, 13:05

Diana_k
Ruxy
Diana multumesc fetelor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu branza sarata